Danitez Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2011 Witam Prawdopodobnie jest to wina wirusa, gdyż kaspersky mi monitorował aby zrestartować system i tak postąpiłem. Po uruchomieniu na nowo WinXP wszystkie partycje prócz systemowej C zniknęły. Partition Magic również ich nie widzi Jest jakiś sposób na odzyskanie danych na tych partycjach? FIXMBR pomoże coś? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2011 Ściągasz pakiet programów Hirens bootcd: Hiren’s BootCD 15.0 | HBCD Fan & Discussion Platform Odpalasz z niego mini Windowsa XP Szukasz na płytce programu "Partition Find and Mount" i przy pomocy niego próbujesz odzyskać partycje. Jeżeli nie zadziała to spróbuj "PartitionRecovery 1.0" lub "Smart Partition Recovery 3.3". Jeżeli żaden z tych programów nie będzie widział ci partycji to pozostaje odzyskanie danych przy pomocy programu "Recuva"- w opcjach musisz zaznaczyć by odzyskiwał pliki razem z katalogami. Oczywiście odzysk przeprowadzasz na inny dysk- nie mylić z partycją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whatafuuuck Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zainteresuj się programem testdisk. Można odzyskać uszkodzoną tablicę partycji bez utraty plików. Mi kiedyś pomógł. Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...