goldomor Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2011 Jak w temacie. Posiadam mysz M$ SideWinder X5, podłączoną do USB 2.0 w mobo AsRock P67 Pro3. Czasami, kiedy włączam kompa mysz nie działa. Świecą się lasery pod spodem, ale diody DPI są nieaktywne i mysz nie działa. Zdaża się też, że po powrocie do działającego komputera, kiedy podnoszę słuchawki z biurka mysz przestaje na moment działać i włącza się z powrotem... Słuchawki mają metalową obudowę i jak dotykam ich naelektryzowanymi palcami to SideWinder się resetuje... W czym problem? Może to port USB? Jeśli tak, to jak sprawdzić sprawność takiego portu, żeby być pewnym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiety benito Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2011 Z moją X5 jest podobnie - tylko nic się nie świeci. Pomaga wyciągnięcie wtyczki z portu USB. Zdarzyło się tak z 3 razy w ciągu ostatniego roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldomor Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2011 Z moją X5 jest podobnie - tylko nic się nie świeci. Pomaga wyciągnięcie wtyczki z portu USB. Zdarzyło się tak z 3 razy w ciągu ostatniego roku. Ok, trochę mnie to pocieszyło. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...