finalcell Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Ma ktoś jakieś zdanie o innych pompkach niż ehim i aquarium system chodzi mi dokładnie o te - irda, extrema od sicce - PJP 1501 od projekta Ceny sicce są niskie niby parametry dobre ale jak w rzeczywistości jest ? Bo stoje przy wyborze pompki i obscyluje między Irdą albo Mj1000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 z tego co czytałem gdzieś na włoskich stronach Sicce robi całkiem fajne pompki. Ale tylko CZYTAŁEM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 :arrow: kiedys, pisalem do jednego ze sklepow akwariowych, z zapytaniem co sadza o pompkach Sicce Nova i Idra, na tle MJ1000. odpowiedz byla taka, ze pompki Sicce sa dobrymi pompkami, ale na tle MJ1000 wypadaja troszke gorzej. MJ1000 jest po prostu cichsza i moze troszke wydajniejsza. to tez sa tylko slowa, ale chyba doswiadczonej osoby... w koncu z pompkami styka sie chyba na codzien w swoej pracy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 ale w praramterach jest troszeczke lepsza a głośność to pryszcz to czemu on napisał że jest gorsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 "głośność to pryszcz " To po co robić wodę w kompie? Ja do tego zestawu pompek polecę Ci PH802 od Hagena - mam je trochę taniej do załatwienia i są całkiem niezłe. Ale nie porównywałem więc nie wiem jakie są różnice. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 a na ile podnosi słup wody Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 podnoszenie 1,7 m wydajność 1514 l/h dane od producenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 a pracuje bez problemu 24h Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Jakichś wielkich problemów z trwałością tych pompek nie ma, sam nie używam jej na tyle długo by Cię o tym zapewnić ale jest trochę osób na forum posiadających te pompki i kłopotów jak dotąd nikt nie zgłaszał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...