Skocz do zawartości
Elhau

Tani i solidny Netbook 12 cali

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, poszukuję taniego i w miarę dobrze wykonanego netbooka.

Zależy mi na stosunkowo szybkim procesorze.

Grafika mogłaby pozwalać również na oglądanie filmów (gry nie wchodzą w grę)

Z góry dzięki za odpowiedź (byle nie acer hehe)

pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak jak Kwazor pisze 12" nadaje sie do przeglądania netu na wakacjach a nie do pracy w biurze za 1500zł nie dostaniesz netka z szybkim prockiem co najwyzej intel atom lub lepsze rozwiazanie to apu e-350 e-450 od amd, co do solidności to mam msi u270 na e-450 i za bardzo solidny to on nie jest jak chcesz cos porzadnego to celuj w lenovo moze design troci lekko kwadratbookiem ale sprzet maja solidny i wytrzymały, na twoim miejscu brałbym cos 15" dostaniesz taniej i z lepszym prockiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki Ptysiek za odpowiedz. Piszac przeznaczenie biurowe bardziej chodzilo mi o moje niewygorowane wymagania co do osiagow, laptop bedzie glownie do internetu i czasem do pracy w wordzie. wazne zeby mozna bylo go wszedzie zabrac, stad 12 cali max.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączę się do tematu, też poszukuję podobnego sprzętu w podobnym przedziale cenowym.

Ja właśnie myślałem nad:

-Asus 1215B

-Acer AO722

Oba netbooki w okolicach 1200-1250 przy opcji 4GB. Bardziej kierowałbym się do Acera ale ponoć obudowa jest delikatna i touch pad mało dokładny...

Ma ktoś doświadczenie z tym sprzętem i jest w stanie coś doradzić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi