Elhau Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2011 Witam, poszukuję taniego i w miarę dobrze wykonanego netbooka. Zależy mi na stosunkowo szybkim procesorze. Grafika mogłaby pozwalać również na oglądanie filmów (gry nie wchodzą w grę) Z góry dzięki za odpowiedź (byle nie acer hehe) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2011 Biurowe przeznaczenie i 12 cali ? Lepiej zacznij zbierać na okulary lub zewnetrzny monitor.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2011 tak jak Kwazor pisze 12" nadaje sie do przeglądania netu na wakacjach a nie do pracy w biurze za 1500zł nie dostaniesz netka z szybkim prockiem co najwyzej intel atom lub lepsze rozwiazanie to apu e-350 e-450 od amd, co do solidności to mam msi u270 na e-450 i za bardzo solidny to on nie jest jak chcesz cos porzadnego to celuj w lenovo moze design troci lekko kwadratbookiem ale sprzet maja solidny i wytrzymały, na twoim miejscu brałbym cos 15" dostaniesz taniej i z lepszym prockiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elhau Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2011 dzieki Ptysiek za odpowiedz. Piszac przeznaczenie biurowe bardziej chodzilo mi o moje niewygorowane wymagania co do osiagow, laptop bedzie glownie do internetu i czasem do pracy w wordzie. wazne zeby mozna bylo go wszedzie zabrac, stad 12 cali max. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2011 Asus 1215B, Lenovo S205, Samsung 305U1A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2011 moze asus x43u ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2011 Co x43 ma wspólnego z 12"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 Dołączę się do tematu, też poszukuję podobnego sprzętu w podobnym przedziale cenowym. Ja właśnie myślałem nad: -Asus 1215B -Acer AO722 Oba netbooki w okolicach 1200-1250 przy opcji 4GB. Bardziej kierowałbym się do Acera ale ponoć obudowa jest delikatna i touch pad mało dokładny... Ma ktoś doświadczenie z tym sprzętem i jest w stanie coś doradzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...