yuri Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 To zes nic nowego do dyskusji nie wniusl ! wszystko to zostalo juz powiedziane ! choc musze przyznac ze ladne i tresciwe podsumowanie :) dzięki :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 heh ja na 512 to bym sie bal poczte sciagac ! no ale juz z 2x xeon i 512 to dalo by rade ! tylko ze wtedy beda problemy z odpaleniem duzych plikow w wordzie takich po 100k :P :P :P Odnośnie poczty to powiem że wszystko jest w porządku. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 tak ? ale masz pewnie problemy z otwqieraniem dwoch dokumentow naraz w wordzie ? Ps. do jest dobry sposub na wku***** ludzi ! niektuzy sie tak denerwiuja jak sie tak gada ! :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 P.S. I tak wiadomo, że najlepszy system wyjdzie dopiero wtedy kiedy połączą łatwość instalacji Linuxa ze stabilnością Windowsów. Na koncu niebylo zadnego usmiechu wiec albo cos ci sie pomylilo zalbo zapomniales i robisz sobie jaja ! gdzie sie tam linuxa latwo stawia (w poruwnaniu do windowsa ) i gdzie windows stabilny ! wryyyy Chyba zapomniales o xp. Jeszcze ani razu mi sie nie zawiesil ten system . Ty chyba zarty sobie robisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 nie opowiadaj mi o xp bo wiem jak jest takiego dziadostwa to nigdy nie bylo ! ps.uwazam dyskusje za zakonczona ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Nom hehe 1Gb ramu to spox kup sobie DDR i kup sobie pifo i bedziesz mial to samo albo i lepiej DDR RUless hehehe zartuje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 ja mam 1gb i mam jeszcze tolniej :cry: Musiałem zmniejszyć z 133 do 100 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Tak jak w tej przerobce Fugees: "I tried to run my system with Windows 95, eight megs are recommended, I've got only five..." Wtedy nie bylo takich klopotow z ramem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 oczywiscie pracowac mozna na wszystkim ! tylko po co ? heh tego nt to mozna sobie na w2k server zamienic ! albo na advance ale jak nie masz 8 procow w kompie to ci sie nie przyda ! :P rozumiem ze nie wszystkich stac ! i nie wymagam zeby wszyscy mieli ! ja tez nie am bo mi by nawet nie byl potrzebny :) a propo twojego ps'a to jak twoj amd z byle jakim osem zrobi to co o2 to stawiam duza beczke piwa :) oczyiscie mowie o renderowaniu grafiki w czasie zeczywistym w rozdzialce 1024 :) Krótka historyjka o tym, jak to fabryka ILM zaczęła przerzucać się z antycznego już dzisiaj środowiska Silicon Graphics IRIX na "klasycznego" Linux'a fruwającego na "klasycznym" PC. Ciekawy artykuł do poczytania pod tym adresem. http://www.linuxjournal.com/article.php?sid=6011 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 nie opowiadaj mi o xp bo wiem jak jest takiego dziadostwa to nigdy nie bylo ! ps.uwazam dyskusje za zakonczona ! nie wiem co ty chcesz od w'XP. ja pracuje na nim już od wczesnej bety i uważam że lepszego systemu microsoft nie wypuścił(no chyba że NT4.0 ale na tą chwilę jest zbyt archaiczny np. brak obsługi directx 8.1) a pracowałem na wszystkich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 to zainstaluj w2k :) wiesz nieORT: ORT: ORT: kturym odpowiada zp mi sie jak byl beta nie podobal :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 Dyskusje o systemach zawsze koncza sie klotnia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 to zainstaluj w2k :) wiesz nieORT: ORT: ORT: kturym odpowiada zp mi sie jak byl beta nie podobal :) nie wiem co to [/b]zp znaczy. mi się podoba bo jest stabilny nie wywala się i dużo szybciej chodzi od w2k. pracowałem na tym z rok i po przesiadce na xp odczułem sporą różnicę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 ja mam 1gb i mam jeszcze tolniej :cry: Musiałem zmniejszyć z 133 do 100 możesz dokładniej opisać jak ci się zachowuje sprzęt przy takiej ilości pamięci i czy ogólnie jesteś zadowolony z posiadania tego 1 GB. :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 to zainstaluj w2k :) wiesz nieORT: ORT: ORT: kturym odpowiada zp mi sie jak byl beta nie podobal :) nie wiem co to [/b]zp znaczy. mi się podoba bo jest stabilny nie wywala się i dużo szybciej chodzi od w2k. pracowałem na tym z rok i po przesiadce na xp odczułem sporą różnicę :D oj nie badz taki drobiagowy ! wiadomo ze zp=xp zrobilem sobie "palcowke" :) a ja sie z xp przesiadlem na w2k ! xp jest badziewiaste ale to moje zdanie i niemusisz sie z nim zgadzac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 to zainstaluj w2k :) wiesz nieORT: ORT: ORT: kturym odpowiada zp mi sie jak byl beta nie podobal :) nie wiem co to [/b]zp znaczy. mi się podoba bo jest stabilny nie wywala się i dużo szybciej chodzi od w2k. pracowałem na tym z rok i po przesiadce na xp odczułem sporą różnicę :D oj nie badz taki drobiagowy ! wiadomo ze zp=xp zrobilem sobie "palcowke" :) a ja sie z xp przesiadlem na w2k ! xp jest badziewiaste ale to moje zdanie i niemusisz sie z nim zgadzac :) to zp to naprawdę się nie domyśliłem :? każdy ma co lubi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 heh to malo domyslny jestes :P :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 No chyba że grasz w HoMM4 - to dowolna ilość ramu szybko okazuje się za mała (1 G - zapaćkać potrafi w 5 godzin 8O ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 No chyba że grasz w HoMM4 - to dowolna ilość ramu szybko okazuje się za mała (1 G - zapaćkać potrafi w 5 godzin 8O ) To fajna optymalizacja tej gry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 HoMM4 :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 HoMM4 :?: Heroes of Might and Magic IV Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 HoMM4 :?: Heroes of Might and Magic IV chyba dzisiaj nie powinienem z wyra złazić tylko jakiś masaż zamówić :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 chyba dzisiaj nie powinienem z wyra złazić tylko jakiś masaż zamówić :P Takim to dobrze maja mozliwosc lezenia sobie ja musialem odpowiadac na pytania typu: "co to jest heurystyka, opisz system oparty na sztucznych sieciach neuronowych" i inne...kiedy to sie skonczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 chyba dzisiaj nie powinienem z wyra złazić tylko jakiś masaż zamówić :P Takim to dobrze maja mozliwosc lezenia sobie ja musialem odpowiadac na pytania typu: "co to jest heurystyka, opisz system oparty na sztucznych sieciach neuronowych" i inne...kiedy to sie skonczy... ta dobrze :? do pracy musiałem walić. a sieci neuronowe mam zaliczone :P to nie jest trudne :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 ta dobrze :? do pracy musiałem walić. a sieci neuronowe mam zaliczone :P to nie jest trudne :D Owszem trudne nie jest powiem wiecej, interesujace w porownaniu z niektorymi innymi przedmiotami. U mnie to sie nazywa Systemy Eksperckie (doradcze). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 A co myślicie o GTA III, ta gra wykorzystała by taką ilość pamięci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 GTA III wykorzystuje do 384 mb ramu - sprawdzilem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...