Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

heh ja na 512 to bym sie bal poczte sciagac ! no ale juz z 2x xeon i 512 to dalo by rade ! tylko ze wtedy beda problemy z odpaleniem duzych plikow w wordzie takich po 100k

:P  :P  :P

Odnośnie poczty to powiem że wszystko jest w porządku. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

P.S. I tak wiadomo, że najlepszy system wyjdzie dopiero wtedy kiedy połączą łatwość instalacji Linuxa ze stabilnością Windowsów.

Na koncu niebylo zadnego usmiechu wiec albo cos ci sie pomylilo zalbo zapomniales i robisz sobie jaja ! gdzie sie tam linuxa latwo stawia (w poruwnaniu do windowsa ) i gdzie windows stabilny ! wryyyy

Chyba zapomniales o xp. Jeszcze ani razu mi sie nie zawiesil ten system . Ty chyba zarty sobie robisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oczywiscie pracowac mozna na wszystkim ! tylko po co ? 

heh tego nt to mozna sobie na w2k server zamienic ! albo na advance ale jak nie masz 8 procow w kompie to ci sie nie przyda ! :P 

rozumiem ze nie wszystkich stac ! i nie wymagam zeby wszyscy mieli ! ja tez nie am bo mi by nawet nie byl potrzebny :) 

a propo twojego ps'a to jak twoj amd z byle jakim osem zrobi to co o2 to stawiam duza beczke piwa :) oczyiscie mowie o renderowaniu grafiki w czasie zeczywistym w rozdzialce 1024 :)

Krótka historyjka o tym, jak to fabryka ILM zaczęła przerzucać się z antycznego już dzisiaj środowiska Silicon Graphics IRIX na "klasycznego" Linux'a fruwającego na "klasycznym" PC. Ciekawy artykuł do poczytania pod tym adresem.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

http://www.linuxjournal.com/article.php?sid=6011

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie opowiadaj mi o xp bo wiem jak jest takiego dziadostwa to nigdy nie bylo ! 

ps.uwazam dyskusje za zakonczona !

nie wiem co ty chcesz od w'XP. ja pracuje na nim już od wczesnej bety i uważam że lepszego systemu microsoft nie wypuścił(no chyba że NT4.0 ale na tą chwilę jest zbyt archaiczny np. brak obsługi directx 8.1) a pracowałem na wszystkich.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to zainstaluj w2k :) wiesz nieORT: ORT: ORT: kturym odpowiada zp mi sie jak byl beta nie podobal :)

nie wiem co to [/b]zp znaczy. mi się podoba bo jest stabilny nie wywala się i dużo szybciej chodzi od w2k. pracowałem na tym z rok i po przesiadce na xp odczułem sporą różnicę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam 1gb i mam jeszcze tolniej :cry: 

Musiałem zmniejszyć z 133 do 100

możesz dokładniej opisać jak ci się zachowuje sprzęt przy takiej ilości pamięci i czy ogólnie jesteś zadowolony z posiadania tego 1 GB. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to zainstaluj w2k :) wiesz nieORT: ORT: ORT: kturym odpowiada zp mi sie jak byl beta nie podobal :)

nie wiem co to [/b]zp znaczy. mi się podoba bo jest stabilny nie wywala się i dużo szybciej chodzi od w2k. pracowałem na tym z rok i po przesiadce na xp odczułem sporą różnicę :D

oj nie badz taki drobiagowy ! wiadomo ze zp=xp zrobilem sobie "palcowke" :) a ja sie z xp przesiadlem na w2k ! xp jest badziewiaste ale to moje zdanie i niemusisz sie z nim zgadzac :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj nie badz taki drobiagowy ! wiadomo ze zp=xp zrobilem sobie "palcowke" :) a ja sie z xp przesiadlem na w2k ! xp jest badziewiaste ale to moje zdanie i niemusisz sie z nim zgadzac :)

to zp to naprawdę się nie domyśliłem :? każdy ma co lubi :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba dzisiaj nie powinienem z wyra złazić tylko jakiś masaż zamówić :P

Takim to dobrze maja mozliwosc lezenia sobie ja musialem odpowiadac na pytania typu: "co to jest heurystyka, opisz system oparty na sztucznych sieciach neuronowych" i inne...kiedy to sie skonczy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba dzisiaj nie powinienem z wyra złazić tylko jakiś masaż zamówić :P

Takim to dobrze maja mozliwosc lezenia sobie ja musialem odpowiadac na pytania typu: "co to jest heurystyka, opisz system oparty na sztucznych sieciach neuronowych" i inne...kiedy to sie skonczy...

ta dobrze :? do pracy musiałem walić. a sieci neuronowe mam zaliczone :P to nie jest trudne :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta dobrze :? do pracy musiałem walić. a sieci neuronowe mam zaliczone :P to nie jest trudne :D

Owszem trudne nie jest powiem wiecej, interesujace w porownaniu z niektorymi innymi przedmiotami. U mnie to sie nazywa Systemy Eksperckie (doradcze).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...