mateo1977 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2011 Mam wielką prośbę. Jako że, wcześniej z tabletami nie miałem do czynienia proszę Was o pomoc w wyborze czegoś z dolnej półki. Zaznaczę, że użytkownikami tych tabletów będą dwie dziewczynki w wieku 6lat. Mają mieć zastosowanie w postaci oglądania filmów i co najwyżej obsłudze jakiś prostych gier. Niestety ale budżet też mam okrojony i powinienem wydatkować na nie 1200zł max (600złx2szt) Z pośród kilku wybrałem te dwa ADAX i GoClever Tab A73 Jeżeli ktoś wie jaka dokładnie jest różnica między GoClever A73 a S73 byłbym wdzięczny za wyjaśnienie. Czy wiecie czy we wszystkich tych urządzeniach jest dostęp do Marketu? Jeżeli macie jakieś propozycję to proszę również o info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2011 TUTAJ masz opcję z klawiaturą, mega wygodna rzecz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...