kaski Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2011 Witam Z racji tego, że czas założyć konto stricte do zakupów w internecie i szybkich płatności, zdecydowałem się na mBank. Znalazłem przypadkowo w związku z tym tą: OdbierzPendrive.pl - nagroda gwarantowana! stronkę, gdzie można dostać pendrive 8GB za samo założenie konta. Teraz moje pytanie: czy to działa i czy w rzeczywistości dostanę tego pendrive'a ? Ktoś z tego korzystał? Opłaca się? Pozdrawiam i proszę o odpowiedź Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2011 (edytowane) Fejk jakiś IMO- jest pendrive na mbank, ale nie za samo założenie konta- KLIK. A temat o kontach bankowych masz TUTAJ. INFO na oficjalnej banku- czyli niby legal, ale brak informacji o konieczności płacenia kartą. Edytowane 26 Grudnia 2011 przez pc_max Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...