michalak Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Witam, w związku z tym, że kupuje Abita IC7-G przydały by się jakieś dobre pamięci. Muszę kupić 2x po 256 aby działał tryb dual ddr. Zastanawiam się nad Corsair, GeIL i Kingston HyperX W związku że będe miał procesora FSB800 to mam pytanie jak ustawić pamięci ? 1:1 3:4 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandit Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Witam, w związku z tym, że kupuje Abita IC7-G przydały by się jakieś dobre pamięci. Muszę kupić 2x po 256 aby działał tryb dual ddr. Zastanawiam się nad Corsair, GeIL i Kingston HyperX W związku że będe miał procesora FSB800 to mam pytanie jak ustawić pamięci ? 1:1 3:4 ? 1:1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Też jestem na kupnie tej płyty. :D :D Ja myślę o zakupie pamięci Kingston Hyper X 2 x 512MB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...