un_ix Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 :arrow: SkAtaN - co to za nagrzewnica, do ktorej zapodales foto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Ta nagrzewnica jest od łady, a dokładniej to jest nagrzewnica Morphlinga! ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioZ Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Wiem! ;-) Ale przcież za odprowadzanie ciepła odpowiadają finy! Też :) Jak dasz rurke z plastiku to i srebrny fin nie pomoże :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 wczoraj na szrocie znalazłem fajnową nagrzewnice finy i rurki miedź durza :D nie wiem od czego ale jest super zapodam foty jutro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 A diamentowy ;-) Nie ma to jak rozmowa na poziomie! :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioZ Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 A diamentowy ;-) Nie ma to jak rozmowa na poziomie! :-) taaa... faktycznie bez sensu więc od dalszych komentarzy się powstrzymam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rampage Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 troche odbiegając od tematu widze sinus ze jest zainteresowany moim bloczkiem wodnym a to chłodnica która ktoś chce mi sprzedać co o niej myślicie To jest napewno z fiata 125p (może w polonezie jest też taka sama - nie wiem). W zasadzie to finy są miedziane, reszta to mosiądz, ale on też chyba nie koroduje - tak jak miedź. Skąd wiem, że płaskowniki są mosiężne? Bo miałem odkręcony ten zaworek i poprostu papierem ściernym pomęczyłem trochę płaskowniki wlatujące do tego "zbiorniczka" i moim oczom pod warstwom lutu/cyny ukazał się piękny złoty kolor mosiądzu. Fajna nagrzewnica - mam i polecam. Ale tak jak, już pisałem warto jest, zamiast zaworka wlutować kawałek rurki miedzianej - pozbywasz się wtedy jedynej aluminiowej części i zmniejszasz opory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 wiem, i tak zamierzam zrobić!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 na moje oko to: http://allegro.pl/show_item.php?item=13949861 wyglada przyjemnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 ale cena nie jest zby przyjemna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 chlodnic sporo znalazloby sie przyjemnych, ale o dosc nieprzyjemnych gabarytach poza cena :D a jesli chodzi o chlodnice z miedzianymi/mosieznymi rurkami i aluminiowymi finami - jej wydajnosc bedzie raczej porownywalna z full-miedziana a komfort niemieszania alu i cu wewnatrz pozostaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Podobna mi sie ta od polneza/fiata125 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 chcesz moge ci spylić za 100zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 kupilbym za 30 zl :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 to chyba nie dojdziemy do porozumienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 sprzedajesz za 30 bo mam jush propozycje za 36 :) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 sory przeczytalem ze dojdziemy :lol: buahah Co za problem isc na szrot i miec za 10-50 zł. Ja za swoją dałem 30 zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Wiem, że wszyscy to gadają, ale jedz na złom! Ja pomęczyłem się coprawda troche (pot lał sie po plecach :-( ) ale mam nówke nagrzewnice za 15PLN! :D Tak właśnie radziłem wczesniej i powtórze jeszcze raz :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 ale niektórzy taniej niż na szrocie sprzedają bo znajomy pracuje i za borowara wynosi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-MATRIX- Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 A co sądzicie o tej chłodnicy? : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14030747 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 droga, skontaktuj się z finalcellem, jego gg to 1051982, ona ma tanie chłodniczki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 A co sądzicie o tej chłodnicy? : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14030747 cena calkiem dobra tylko ze to jest alu takze jaknie boisz sie korozji lub uzywac bedziesz preparatow do jej powstrzymywania to ok :) BTW jak dla mnie to te rurki powinny byc po tej "grubszej" stronie a nie waskiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 ja mam za niższą cene miedzianą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 A co sądzicie o tej chłodnicy? : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14030747 cena calkiem dobra tylko ze to jest alu takze jaknie boisz sie korozji lub uzywac bedziesz preparatow do jej powstrzymywania to ok :) BTW jak dla mnie to te rurki powinny byc po tej "grubszej" stronie a nie waskiej ciekawe jak sie sprawuje ta chlodniczka ma ktos aby opisac ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 pogadajcie z finalcell 1051982, on sprzedaje takie chłodnice i to dużo taniej i wszystko wam o nich powie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 ja mam za niższą cene miedzianą a tez masz nowa czy wyniesiona :?: jest roznica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...