niko2003 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2011 (edytowane) Jestem zarejestrowany na płatnej stronie (forum). Kiedy się loguje mam dostęp do całej strony i nowych działów. Ale materiału jest tak dużo, a czasu mało. Dlatego chciałbym skopiować całe forum na dysk. Kiedy używam do tego celu programu np. TelePro lub HTTrack strony się kopiują, ale gdy uruchamiam je w trybie offline nie widać tych ukrytych (płatnych działów). Wymaga to logowania. I kiedy się loguje niestety, ale zaczyna łączyć się z bazą danych strony WWW. Czy ktoś może poradzić jak i czym mam skopiować forum? Niby jest nawet w przeglądarce opcja kopiowania strony, ale potrzebuje przynajmniej do trzech głębokości. Dzięki za pomoc i wskazówki. Edytowane 28 Grudnia 2011 przez niko2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 W HTTrack w opcjach możesz ustawić login i hasło, może to pomoże? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...