herbata666 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2011 Witam mam mały problem z podłączeniem kart w crossfire (Palit HD4870 Sonic 512MB) . Mam dokładnie dwie takie same karty (znaczy jedna z tyłu nie ma wyjścia hdmi a druga ma ale obie to Palit hd4870 ) jak wkładam drugą kartę i zaczyna mi sie wczytywać windows to gaśnie ekran i kupa dodam że mam zasilacz Be Quiet Straight Power BQT E5-650W procek e8400 i 4 gb ram OCZ Reaper(2x2) płytę główną DFI LANParty DK P45-T2RS . Prosił bym o radę jak powinno być to wszystko podłączone bo na przykład w zasilaczu mam tylko 2 wyjścia 6 pinowe do podłączenia zasilania do grafy a grafy mam dwie mam jeszcze jedną przejściówkę z 2 molex na 6 pin chyba powinienem dokupić jeszcze jedną a i mam też jeden mostek miedzy kartami czy muszę mieć drugi bo na kartach są dwa mostki czy jeden wystarczy . Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astro Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2011 Muszą być podpięte wszystkie wtyczki zasilania 6pin, prawdopodobnie w tym leży przyczyna. karty powinny być połączone jednym mostkiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2011 Ati Radeon HD4850/4870 - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...