Kaeres Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2011 Na allegro widzę kostki od 5 do 50zł. Są łożyskowane, z regulowaną siłą obrotów oraz zwykłe bez niczego. Myślałem, że kostka to kostka ale tą co kupiłem w sklepie okazała się szajsem, który wpieniał nie z bólu głowy od kombinowania ale od jej pracy. Zacina, nie da się przekręcać, wylatują klocki gdy się mocniej przekręci. Rozumiem, że była tania i jak się okazuje totalnie do d*** ale czy trzeba dawać 50zł za kostkę aby chodziła jak w maśle ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2011 Jest TIP na te szajsowne- "wykąpać" w wodzie z mydlinami- jakiś czas pośmiga lekko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2011 Kupić silikon (np. w lidlu jest taki, w sprayu, żółta nakrętka) otworzyć po kilka oczek, prysnąć w mechanizm, pozamykać - kręcić, kręcić, nadmiar smaru wycierać - będzie chodzić ładnie. Jeśli chodzi o samą kostkę to jubileuszową, czyli taką Kostka Rubika 3x3x3 "Jubileuszowa" - oryginał Do dostania w sklepach z zabawkami w podobnej cenie. I z nią ten sam zabieg smarowania ;) wtedy kostka chodzi jak po maśle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 Macie może jakieś typy z allegro ? Kostki Rubika - Aukcje internetowe Allegro Powiedzmy, że 40-50zł nie dam ale tak do 20-30zł jeżeli warto to się skuszę. Oczywiście jeżeli ktoś ma sprawdzoną kostkę za 5zł to niech da linkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 (edytowane) GRA KOSTKA RUBIKA 3X3X3 HEX - NOWA - ORYGINAŁ!!! (2022994658) - Aukcje internetowe Allegro ja mam taką, z początku chodziła ciężko ale po kilku dniach zabawy się rozruszała. Edytowane 5 Stycznia 2012 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 Senks, Zamówiłem, zdam relację - może się komuś przyda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 (edytowane) To jest właśnie jubileuszówka ;) tylko widzę w innym, może nowym opakowaniu. Jaką kupiłeś teraz? Edytowane 6 Stycznia 2012 przez FoX 13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 No tego HEXA oryginalnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 Aj racja. Macie podobne avatary ze slavOK'iem i namieszałem :) Nevermind. Kostka jest dobra, najlepsza w tej cenie :) ale silikon polecam obowiązkowo, różnica szalona :) http://www.youtube.com/watch?v=PWmOhnkUqfY&feature=related Tylko tak najlepej po jednym klocku z każdej ścianki i psiknąć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 Kostka Rubika : Kurs : Informacje wstępne polecam na poczatek nauczyć się tych algorytmów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2012 UWAGA ! Uczulam wszystkich, którzy chcą kupić w przyszłość kostkę Rubika. Kupujcie tylko tą oryginalną ! Po prostu różnica nie do opisania. Dzięki koledzy za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...