V@mp!re Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Siema, znowu ja. Jestem na 100% pewien, że wcześniej nikt nie zadał tego pytania :D . Otóż w czym rzecz: Mam upragnionego radka 9500 PRO więc chciałem sprawdzić jak wyglądają demka ATI (wiecie, ten misiek, samochód i inne goowna), zajarany instaluję i prubuję odpalić. Wszystko ok, ale zamiast np. MISIA, pojawia mi się tabelka w stylu zainstaluj DX9 algo nowe stery. No to wsysam DXa 9 i najnowsze stery jakie znalazłem na www.ati.com, a tu hooj, nadal ta tabelka. Naszczęście twoży się tesh plik ***.log, a w nim text: //===================================================== // ATI Sushi Error Log Created 6/13/2003 10:41 pm //===================================================== [AwFn.cpp] (line 224): D3DAw Error: AwInitWindow - Unable to create D3D 9 [Main.cpp] (line 508): AwInitWindow returned FALSE! Unable to create window! Quitting! Baaaaaaardzo byłbym wdzięczny za jakieś linki, porady co ściągnąćżeby to działało, albo chociaż o wyjaśnienie mi co oznacza ten text. Z góry thx i POZDRO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 jak na moj gust to blad dx 9 a masz zainstalowane 9.0 czy 9.0a bo chyba to jest najnowsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Siema, znowu ja. Jestem na 100% pewien, że wcześniej nikt nie zadał tego pytania :D . Otóż w czym rzecz: Mam upragnionego radka 9500 PRO więc chciałem sprawdzić jak wyglądają demka ATI (wiecie, ten misiek, samochód i inne goowna), zajarany instaluję i prubuję odpalić. Wszystko ok, ale zamiast np. MISIA, pojawia mi się tabelka w stylu zainstaluj DX9 algo nowe stery. No to wsysam DXa 9 i najnowsze stery jakie znalazłem na www.ati.com, a tu hooj, nadal ta tabelka. Naszczęście twoży się tesh plik ***.log, a w nim text: //===================================================== // ATI Sushi Error Log Created 6/13/2003 10:41 pm //===================================================== [AwFn.cpp] (line 224): D3DAw Error: AwInitWindow - Unable to create D3D 9 [Main.cpp] (line 508): AwInitWindow returned FALSE! Unable to create window! Quitting! Baaaaaaardzo byłbym wdzięczny za jakieś linki, porady co ściągnąćżeby to działało, albo chociaż o wyjaśnienie mi co oznacza ten text. Z góry thx i POZDRO qufa mam dokladnie to samo i tez sie nie ciesze z tego faktu a i mylisz sie na 100% ja zadalem kiedys to pytanie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 http://www.rage3d.com/board/showthread.php...0&pagenumber=15 ati ma lekkie problemy z kompatyb. ale co sie martwicie nie chodza tylko siakies demka. a jak wam zaczna chodzic demka to przestanie 3dmark, wiec? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Demka ATI nie sa kompatybilne z k graficzna i sterami ATI?? to dopiero zagadka :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V@mp!re Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 WIEM O CO CHODZI !! Wszystko sięzgadza, ale jak ktoś brał demka z www.benchmark.pl to popełnił błąd, gdyż tamte są w wersji 0.8. Jak ktoś chce zobaczyć miśka :) niech wejdzie na www.ati.com i w serch wpisze demos. Tam jest wszystko w wersji 1.1 :o Ale dzięki za podpowiedzi. PAX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...