Skocz do zawartości
V@mp!re

Wie ktoś co to oznacza i jak sobie z tym poradzić ????

Rekomendowane odpowiedzi

Siema, znowu ja. Jestem na 100% pewien, że wcześniej nikt nie zadał tego pytania :D . Otóż w czym rzecz:

Mam upragnionego radka 9500 PRO więc chciałem sprawdzić jak wyglądają demka ATI (wiecie, ten misiek, samochód i inne goowna), zajarany instaluję i prubuję odpalić. Wszystko ok, ale zamiast np. MISIA, pojawia mi się tabelka w stylu zainstaluj DX9 algo nowe stery.

No to wsysam DXa 9 i najnowsze stery jakie znalazłem na www.ati.com, a tu hooj, nadal ta tabelka. Naszczęście twoży się tesh plik ***.log, a w nim text:

//=====================================================

// ATI Sushi Error Log Created 6/13/2003 10:41 pm

[AwFn.cpp] (line 224): D3DAw Error: AwInitWindow - Unable to create D3D 9

[Main.cpp] (line 508): AwInitWindow returned FALSE! Unable to create window! Quitting!

Baaaaaaardzo byłbym wdzięczny za jakieś linki, porady co ściągnąćżeby to działało, albo chociaż o wyjaśnienie mi co oznacza ten text.

Z góry thx i POZDRO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema, znowu ja. Jestem na 100% pewien, że wcześniej nikt nie zadał tego pytania  :D . Otóż w czym rzecz:

Mam upragnionego radka 9500 PRO więc chciałem sprawdzić jak wyglądają demka ATI (wiecie, ten misiek, samochód i inne goowna), zajarany instaluję i prubuję odpalić. Wszystko ok, ale zamiast np. MISIA, pojawia mi się tabelka w stylu zainstaluj DX9 algo nowe stery.

No to wsysam DXa 9 i najnowsze stery jakie znalazłem na www.ati.com, a tu hooj, nadal ta tabelka. Naszczęście twoży się tesh plik ***.log, a w nim text:

// ATI Sushi Error Log Created 6/13/2003 10:41 pm

[AwFn.cpp] (line  224): D3DAw Error: AwInitWindow  - Unable to create D3D 9

[Main.cpp] (line  508): AwInitWindow returned FALSE! Unable to create window! Quitting!

Baaaaaaardzo byłbym wdzięczny za jakieś linki, porady co ściągnąćżeby to działało, albo chociaż o wyjaśnienie mi co oznacza ten text.

Z góry thx i POZDRO

qufa mam dokladnie to samo i tez sie nie ciesze z tego faktu a i mylisz sie na 100% ja zadalem kiedys to pytanie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WIEM O CO CHODZI !! Wszystko sięzgadza, ale jak ktoś brał demka z www.benchmark.pl to popełnił błąd, gdyż tamte są w wersji 0.8. Jak ktoś chce zobaczyć miśka :) niech wejdzie na www.ati.com i w serch wpisze demos. Tam jest wszystko w wersji 1.1 :o

Ale dzięki za podpowiedzi. PAX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...