Varrol Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Skoro wszyscy się chwalą, to ja też... Od ostatniego roku trochę go upgrateowałem :)... Dwie rzeczy: - lubię rogi i nie zamierzam ich demontować - jak ktoś dopatrzy się co to za pedały, to niech to zostawi bez komentarza :) niedługo uzbieram kasę na nowe Duże zdjęcie (1024x768) - więc podaję link: http://members.chello.pl/m.danilowski/VCH/...wer/rower10.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 wellgo wp-95 czy jakoś tak :D ale ramka zacna ;) taką sobie kupię jak będzie mi kasa przypłynie (najlepiej jakaś niespodziewana :D ) co to za RS? a tak btw po co Ci boostery? gnie Ci się ramka? - o i z przodu też masz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 wellgo wp-95 czy jakoś tak :D ale ramka zacna ;) taką sobie kupię jak będzie mi kasa przypłynie (najlepiej jakaś niespodziewana :D ) co to za RS? a tak btw po co Ci boostery? gnie Ci się ramka? - o i z przodu też masz ? Pedały Authora za 30zł :lol: , Rock Shox Psylo '01 pomalowany i nowe naklejki (kupiłem używany i był trohę poobijany). Po co boostery - z przodu hample rozginają mi widelec z boosterem - a że mam nowe klocki i obręcze to musze mocno cisnąć... bez boostera z tyłu to bardziej mi rame rozginało, niż hamował - niestety aluminium jest miękkie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Moze tak przylepisz :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 wellgo wp-95 czy jakoś tak :D ale ramka zacna ;) taką sobie kupię jak będzie mi kasa przypłynie (najlepiej jakaś niespodziewana :D ) co to za RS? a tak btw po co Ci boostery? gnie Ci się ramka? - o i z przodu też masz ? Pedały Authora za 30zł :lol: , Rock Shox Psylo '01 pomalowany i nowe naklejki (kupiłem używany i był trohę poobijany). Po co boostery - z przodu hample rozginają mi widelec z boosterem - a że mam nowe klocki i obręcze to musze mocno cisnąć... bez boostera z tyłu to bardziej mi rame rozginało, niż hamował - niestety aluminium jest miękkie... Zmniejsz fote Varrol, 1024 to lekkie przegięcie, 800 wystarczy IMHO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 A czy takie jednoslady Was interesuja? :D http://www.allegro.pl/show_item.php?item=24414564 Wlasnie mi sie marzy skuterek. Bym sobie w sezonie popylal do pracy :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 E tam skuter... to jest moc Ninja od Kawasaki....hmmm http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=24921039 :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Sqtery są dla pedałów :veryevil: my tu o maszynach dla mężczyzn gadamy :twisted: Jak jednoślad z doczepionym silniczkiem to only : lub pochodne :veryevil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 reed fajny fajny tylko cena....... az nie chce myslec :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 reed fajny fajny tylko cena....... az nie chce myslec :roll: Ale jakie gratisy dodawają jak zapłacisz gotówka :veryevil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 reed fajny fajny tylko cena....... az nie chce myslec :roll: Ale jakie gratisy dodawają jak zapłacisz gotówka :veryevil: http://www.dream-machines.de/news_parts/v_rod_tank.jpg A z doplata bez bielizny heheh :F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 ja może pokaże moje rowerowe marzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Z czym to sie je :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 troche futurystyczny :} szkoda ze nie ma kanapy na 2 osoby, mozna by panne wozic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Ech reed, ty to musisz dociac facetowi :P Od razu pedalem mnie wyzywac??? :P Kurde a bo mi sie akurat chce robic prawko Kat. A, zeby 2km od domu do pracy jechac :D, na skuterku bylbym za jakies 3 minutki :D. Zaoszczedziloby sie na karcie autobusowej, bo to doslownie wacha benzynke... Oj nieladnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Ech reed, ty to musisz dociac facetowi :P Od razu pedalem mnie wyzywac??? :P Kurde a bo mi sie akurat chce robic prawko Kat. A, zeby 2km od domu do pracy jechac :D, na skuterku bylbym za jakies 3 minutki :D. Zaoszczedziloby sie na karcie autobusowej, bo to doslownie wacha benzynke... Oj nieladnie :P Sorry, nie wmawiaj mi czegoś czego nie zrobiłem, stwierdziłem że IMO sqtery są dla pedałów, gdzie powiedziałem że ty nim jesteś ? Czyżby siakiś kompleks ?? :lol: BTW, 2km do pracy to sie rowerkiem popindala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Ech reed, ty to musisz dociac facetowi :P Od razu pedalem mnie wyzywac??? :P Kurde a bo mi sie akurat chce robic prawko Kat. A, zeby 2km od domu do pracy jechac :D, na skuterku bylbym za jakies 3 minutki :D. Zaoszczedziloby sie na karcie autobusowej, bo to doslownie wacha benzynke... Oj nieladnie :P Sorry, nie wmawiaj mi czegoś czego nie zrobiłem, stwierdziłem że IMO sqtery są dla pedałów, gdzie powiedziałem że ty nim jesteś ? Czyżby siakiś kompleks ?? :lol: BTW, 2km do pracy to sie rowerkiem popindala. no no :) rowerek nie spala wachy ale za to tluszczyk :P :). Na rower !! a nie tylek wozic 2 km :P. Kondycja bedize leprza, brzusio mniejszy za to usmiech zony wiekrzy :P :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Ech reed, ty to musisz dociac facetowi :P Od razu pedalem mnie wyzywac??? :P Kurde a bo mi sie akurat chce robic prawko Kat. A, zeby 2km od domu do pracy jechac :D, na skuterku bylbym za jakies 3 minutki :D. Zaoszczedziloby sie na karcie autobusowej, bo to doslownie wacha benzynke... Oj nieladnie :P Sorry, nie wmawiaj mi czegoś czego nie zrobiłem, stwierdziłem że IMO sqtery są dla pedałów, gdzie powiedziałem że ty nim jesteś ? Czyżby siakiś kompleks ?? :lol: BTW, 2km do pracy to sie rowerkiem popindala. Jako przyszly posiadacz srodka lokomocji jakim jest skuter poczulem sie urazony. Niestety z przyczyn potrzeby prezencji nienagannej rowerek jest wykluczony. Gdyz na nim do pracy raczej ubrany w garnitur nie pojade :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Haha garnitur + skuter to bedzie dobre :mrgreen: Uwazaj na muchy, ktore beda sie rozbryzgiwaly na kolnierzyku od koszuli. :lol: btw. rower rulezz :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Haha garnitur + skuter to bedzie dobre :mrgreen: Uwazaj na muchy, ktore beda sie rozbryzgiwaly na kolnierzyku od koszuli. :lol: btw. rower rulezz :twisted: Uśmiechać się też nie radzę, ciężko się potem na szybko wydłubuje muchy spomiędzy zębów :mrgreen: Normalnie mnie Spider zaszczeliłeś Garnitur & Sqter rulezz :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Mój "sprzęt" po wymianie tylnego koła i całego napędu... jeszcze tylko przezutki z przodu nie mam :P Troche rame mam przymaławą, w pierwszej kolejności bedzie zmieniona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Jaki jest rocznik tej 820-tki ? Tez mam 820.. z '99 czeka na wymiane korby (kolejna :] ) i dodanie amorka... :) btw. jak wy mozecie jezdzic bez noskow lub SPD ? Przeciez to istne samobojstwo dla "klejnotow" ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Jaki jest rocznik tej 820-tki ? Tez mam 820.. z '99 czeka na wymiane korby (kolejna :] ) i dodanie amorka... :) btw. jak wy mozecie jezdzic bez noskow lub SPD ? Przeciez to istne samobojstwo dla "klejnotow" ;) :lol: Wydaje mi sie ze jest to 97 rok. Nie jestem pewny bo kupilem go uzywanego ale te z 98 juz mialy grubsze rury z tego co wiem. w SPD nie mam zamiaru jezdzić, ale noski sobie kupie :> Najpierw przezutka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 A twoja ramka jest z czego ? Bo w modelu '99 jest Cr-Mo, glowny trojkat podwojnie cieniowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Jaki jest rocznik tej 820-tki ? Tez mam 820.. z '99 czeka na wymiane korby (kolejna :] ) i dodanie amorka... :) btw. jak wy mozecie jezdzic bez noskow lub SPD ? Przeciez to istne samobojstwo dla "klejnotow" ;) :lol: Eee tam :) Trzeba dobrze nogę usadowić na pedałach :P Ja spadłem <odpukać> raz na jaja za czasów starego rowerka i metalowych pedałów :P Teraz jakoś tak już się przyzwyczaiłem do odpowiedniego ułożenia stóp tóż przed wybiciem się że nie ześlizgują mi się :) Pozatym pomyśl co się dzieje po upadku z noskami gdy coś pójdzie nie tak po wybiciu się... Trochę ostrożności i z klejnotami nie ma problemu a za to dużo bezpieczniejsza jazda :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Eee no sorry ale wg. mnei bardziej bezpieczna i komfortowa jest jazda z noskami... Jak ktos je zaciska na maxa to wiadomo, ze nnoga nie wyskoczy. Jesli jest wszystko ok ustawione to gwarantuje Ci, ze mozna jezdzic bez obawy. WIem jak to jest, juz kilka razy "latalem" :] A jak ma byc full bezpiecznie to zapodajesz SPD i jazda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 A twoja ramka jest z czego ? Bo w modelu '99 jest Cr-Mo, glowny trojkat podwojnie cieniowany. Tez mam z Cro-Mo ale nie mam pojecia jak z cieniowaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mevius Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 zaraz idę wyczyścić mój zabytek i może pokażę fotkę ;) kurde mam problem z hamulcami :evil: V-BRAKE: lewa strona (lewy klocek) zaciska się szybciej niż prawy i gdy się przestaje hamować nie cofa się tak daleko jak z prawej strony... z przodu jest OK (obydwa zaciskają się równocześnie). Nie wiem ktoś jakto wyregulować czy co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Tam masz takei srubki przy hamulcach ( nie klamkach) ;] Odkrecajac lub przykrecajac regulujesz ich zacisk :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Haha garnitur + skuter to bedzie dobre :mrgreen: Uwazaj na muchy, ktore beda sie rozbryzgiwaly na kolnierzyku od koszuli. :lol: btw. rower rulezz :twisted: np. we wolszech np skuter + garnitur to jest zjawisko naturalne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...