Liptonti Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 zastanawiam sie nad kupnem nowego hmm tylko jaki:) (a teraz bo sa duze przeceny:) ) ogolnie ma sluzyc do jazdy do pracy ale tez do szalenstwa mysle o intensywnym trreningu i za rok "Harpagan" moze jakis maratonik od 2 lat nie jestem w temacie a teraz jak zobaczylem Kone SCRAP to oszalalem ale nie wiem czy bedzie dobra do takich celow.... cena ... do 2k moze za jakis czas sie cos wymieni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 moj nowy rowerek :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Kona Stinky. Kapitalna maszynka, a jeszczce lepsza w wersji Dee Lux (mialem okazje pojezdzic - bajka). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 jak juz pialem.. marzenie;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
me.wa Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Czy wy niemacie co robiÄ? z kasÄ?? Ludzie co to sie porobiĹ?o... A ja sobie dalej spokojnie zbieram na nowy rowerek - jakis taki niedrogi pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Kona Stinky. Kapitalna maszynka, a jeszczce lepsza w wersji Dee Lux (mialem okazje pojezdzic - bajka).no maszyna rzeczywiscie super :D wiesz dee lux lepszy ale cena tez fajna : 11999zĹ? zawsze mozna zainwestowac w primo za 14999zĹ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 ... tylko te naklejki na obrÄ?czach, posysajÄ? IMHO :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Az sie podniecilem ;PPP Zamierzasz jezdzic tym bikiem po miescie czy masz jakas ekipe? [; Bo jak cos to poszukujemy chetnych na budowe toru malego w Zabrzu ... Pozdrowka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Az sie podniecilem ;PPP Zamierzasz jezdzic tym bikiem po miescie czy masz jakas ekipe? [; Bo jak cos to poszukujemy chetnych na budowe toru malego w Zabrzu ... Pozdrowka narazie sam jezdze po naszych zabrzanskich miejscowkach ,ale moge sie przyĹ?Ä?czyc do budowy toru :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Gdybym mial inwestowac w Stinky Dee Lux, to chyba jednak wolalbym dolozyc te "pare groszy" i kupic Stab'a Supreme ...ale jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi swoj rowerek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Hymm a jakie znasz warte oblookania? Ja w Zabrzu to znam chyba tylko to cos co jeszcze jest na lajon parku. Poza tym to jeszcze gliwice-labedy i ruda-godula. Jakby co to moje gg: 6501073 [we wtorek zloze bryke do qpy]. Pozdrowka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 http://www.rowmix.com.pl/letnia/karta_prod...p?i_id=58&&gr=1 co o nim sadzicie ??? zastanawiam sie nad niem a nad authorem traction Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oort Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 heh, jeĹ?li to prawda, ĹĽe ma manetki XT i przerzutki LX, to jest to dosyÄ? Ĺ?mieszne. z reguĹ?y producenci stosujÄ? odwrotny zabieg (: tylko ten judy tt... nie mam nic do niego, ale do roweru, ktĂłry domyĹ?lnie kosztuje ponad 3 tysiÄ?ce mogliby wcisnÄ?Ä? coĹ? lepszego. ha! sprawdziĹ?em w katalogu rowerowym 2004 i tam ma on trochÄ? innÄ? specyfikacjÄ?: klamkmanetki Deore, a nie Deore XT; przerzutki - przednia LX, tylna XT; reszta siÄ? zgadza (: A jeĹ?li juĹĽ porĂłwnujemy go z Autorem Traction w cenie 2449 (taka jest w katalogu), to Cube bÄ?dzie moim zdaniem i taĹ?szy i lepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 a to jest mĂłj "bike" w trakcie skĹ?adania oczywiĹ?cie :]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Metal: Fotka nie chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Strona o podanym adresie nie istnieje !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 sory, ale wczoraj niechcÄ?cy chyba jÄ? wywaliĹ?em z serwera :]]] JuĹĽ mam kierÄ?, mostek i widelec, a w piÄ?tek wybieram siÄ? po stery i rower powinnieĹ? juĹĽ nadawaÄ? siÄ? w miarÄ? do jeĹĽdĹĽenia, brakujÄ?ce czÄ?Ĺ?ci przeĹ?oĹĽe ze starego bike'a :]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 moĹĽe do wiosny zĹ?oĹĽe bike'a hehehe, oby :]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Co to za rama ? Point ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Tak, to jest point :] chciaĹ?em a gang'a p.m 14" ale jednak wybraĹ?em point'a 17" bo nie staÄ? mnie byĹ?o na a gang'a :[ tzn. mĂłgĹ?bym sobie kupiÄ? a gang'a ale nie miaĹ? bym wtedy kasy na caĹ?Ä? kierÄ?, mostek, stery i widelec, wiÄ?c wybraĹ?em point'a ktĂłry jak by nie byĹ?o jest 2x taĹ?szy. Tak wogĂłle to najbardziej by mi odpowiadaĹ?a rama specialized p3.0, gdyĹĽ ma on imho najlepszÄ? geometriÄ? :] i wogĂłle to bardzo mocna rama z tego co sĹ?yszaĹ?em, tylko ĹĽe kosztuje z ok. 1500 zeta jak nie wiÄ?cej :[ eeeh. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 MoĹĽe wiecie gdzie moĹĽna kupiÄ? czarny karbonowy booster - tylko jakiĹ? normalny (nie szajs za 26zĹ?, ktĂłry jest na allegro) - w grÄ? wchodzÄ? sklepy w Wawy, albo wysyĹ?kowe - jak narazie obszukaĹ?em wszystkie sklepy, ktĂłre znam i znalazĹ?em tylko zielony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=37592719 Wlasnie wypatrzylem [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 metal: Korba widze, ĹĽe jakiĹ? BlackBox. Co to za model ? Sam zamierzam zĹ?oĹĽyÄ? na wiosne rowerek do streetu i dirtu. Oto wstÄ?pna konfiguracja: Rama A-Gang p.m. 14'' 799,00 zĹ? czarny Amortyzator MOZO Groove Q 299,00 zĹ? czarny Suport FSA Power Pro BB-7420ST 28,00 zĹ? Korby Shimano Alivio 42-32-22 130,00 zĹ? czarny Przerzutka przĂłd - Przerzutka tyĹ? Shimano Sora 70,00 zĹ? Manetka tyĹ? Shimano Alivio 8 62,00 zĹ? Manetka przĂłd - Kaseta SRAM 5.0 60,00 zĹ? ĹaĹ?cuch SRAM PC48 40,00 zĹ? Hamulec przĂłd SRAM 5.0 45,00 zĹ? DĹşwignia hamulca Shimano Deore 31,00 zĹ? Piasta przĂłd Shimano Alivio 40,00 zĹ? Piasta tyĹ? Shimano Alivio 90,00 zĹ? ObrÄ?cz przĂłd Alex rims DM 24 99,00 zĹ? ObrÄ?cz tyĹ? Alex rims DM 24 99,00 zĹ? Opony Maxxis Larsen TT 2,35 120,00 zĹ?DÄ?tki ZwykĹ?e 20,00 zĹ?Mostek Zoom krĂłtki 60 mm 30,00 zĹ?Kierownica Zoom giÄ?ta 30,00 zĹ?Sztyca - SiodeĹ?ko - PedaĹ?y -Razem2 092,00 zĹ? Co sÄ?dzicie na temat tej konfiguracji ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 1. Ĺyknij jakiegos starszego bombera [; Jak chcesz to ew. mam blacka/rst alfalfa tl do pylniecia :D ... 2. Jak korby kupujesz to na ISIS najlepiej ... 3. Larseny :? nieee ... Mam zle doswiadczenia z nimi. Jak sie zjada to wracasz z kapciem za kazdym razem ; P 4. Piasty srednie nieco :P Teraz np. grimece masz za 79, tyl deore m475 ... No poza tym calkiem ok ;) Zawsze mozesz niektore rzeczy tanio na allegro wyrwac. Pozdrawiam PS. A gdzie szprychy wsiorbalo? ;> DT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 1. Ĺyknij jakiegos starszego bombera [; Jak chcesz to ew. mam blacka/rst alfalfa tl do pylniecia :D ... 2. Jak korby kupujesz to na ISIS najlepiej ... 3. Larseny :? nieee ... Mam zle doswiadczenia z nimi. Jak sie zjada to wracasz z kapciem za kazdym razem ; P 4. Piasty srednie nieco :P Teraz np. grimece masz za 79, tyl deore m475 ... No poza tym calkiem ok ;) Zawsze mozesz niektore rzeczy tanio na allegro wyrwac. Pozdrawiam PS. A gdzie szprychy wsiorbalo? ;> DT 1. I tak po roku pewnie wymienie amorek na jakiegoĹ? DJ3. 2. MyĹ?laĹ?em takĹĽe nad RPM BlackBox 38T. 3. No to jakie oponki ? 4. Zobaczymy :) 5. ZapomniaĹ?em dodaÄ? szprych do konfiguracji tej. Szprychy DT Champion Silver 2*36 + zĹ?oĹĽenie kĂłĹ? - ~100 zĹ?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 BlacBox [RPM] FR 22/32 239 zĹ? isis, krÄ?ci siÄ? na pakiecie Power Pro BB9400 coĹ? tam, za 89 zĹ? A jeĹ?li chodzi o opony, to ja mam na tyle i na przedzie opony nokian nbx 2.3 :] Dzisiaj mĂłj rowerek zostaĹ? "rozdziewiczony" hehe, jeĹşdzi siÄ? wyjebiĹ?cie! :]]] tylko ĹĽe nie mam jeszcze manetki i przeĹ?oĹĽenie trochÄ? harde i trzeba mocno deptaÄ? ale da rade :] [na przedie Ĺ?aĹ?cuch mam na blacie 32, a na tyle na 3 najmniejszej koronce, mniejeszej nie zaĹ?oĹĽe bo przerzutka mi siÄ? skĹ?ada, bo nie mam jej naciÄ?gniÄ?tej z powodu braku manetki i linki ktĂłra by to naciÄ?gneĹ?a] A co do "wsiorbania" [ ale sĹ?owo] to nie wiedze w twoim zestawieniu hama na tyĹ?? ja na tyle mam sram'a 5.0 ktĂłry obsĹ?uguje klamkÄ? hayes'a. A jeĹ?li chodzi o piasty, ja mam na przedie piastÄ? grimec'a na Ĺ?oĹĽyskach maszynowych [oĹ? 10mm!] zakrÄ?cana na Ĺ?ruby, 79 zĹ? [tak jak kat juĹĽ pisaĹ?] i krÄ?ci siÄ? spoko :], na tyle mam north shore coaster, teĹĽ na maszynach i krÄ?ci siÄ? cud, miĂłd! :] hehe., nie ma to jednak jak maszynowe Ĺ?oĹĽyska :]]] ĹaĹ?cuch i kasetÄ? mam tÄ? samÄ? co sobie wybraĹ?eĹ? :] Jak narazie wszystko spoko, ale nie moge siÄ? jeszcze wypowiedzieÄ? na temat ogĂłlnego dziaĹ?ania wszystkich czÄ?Ĺ?ci bo nawet 100m nie przejechaĹ?em na mojej nowej maszynie hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 BlacBox [RPM] FR 22/32[/b] 239 zĹ? isis, krÄ?ci siÄ? na pakiecie Power Pro BB9400 coĹ? tam, za 89 zĹ?Ja myĹ?laĹ?em nad singlem T38 BlackBoxa. A jeĹ?li chodzi o opony, to ja mam na tyle i na przedzie opony nokian nbx 2.3 :]DoĹ?Ä? drogie, nie ma nic taĹ?szego ? A co do "wsiorbania" [ ale sĹ?owo] to nie wiedze w twoim zestawieniu hama na tyĹ?? ja na tyle mam sram'a 5.0 ktĂłry obsĹ?uguje klamkÄ? hayes'a.ZaĹ?oĹĽe pewnie ten sam, co na przĂłd, albo bÄ?dÄ? jeĹşdziĹ? bez, bo i tak nigdy nie uĹĽywam tylniego hamulca, takie przyzwyczajenie z motocykla :) A jeĹ?li chodzi o piasty, ja mam na przedie piastÄ? grimec'a na Ĺ?oĹĽyskach maszynowych [oĹ? 10mm!] zakrÄ?cana na Ĺ?ruby, 79 zĹ? [tak jak kat juĹĽ pisaĹ?] i krÄ?ci siÄ? spoko :], na tyle mam north shore coaster, teĹĽ na maszynach i krÄ?ci siÄ? cud, miĂłd! :] hehe., nie ma to jednak jak maszynowe Ĺ?oĹĽyska :]]]PomyĹ?le nad Grimeca, bo widze, ĹĽe fajne i niedrogie piasty. Te napisy na korbie sÄ? malowane czy naklejane ? Bo wyglÄ?dajÄ? doĹ?Ä? tandetnie :P Btw Ile wyszedĹ? Ci Ĺ?Ä?czny koszt twojej maszynki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Napis na korbie jest malowany [chyba] ;] przynajmniej nie wyglÄ?da to jak naklejka :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 metal: masz fpierdziel za to, ze nie chcesz isc jutro skakac! ;[ I tak nie uciekniesz od tego ; > No tez mam kasete/lancuch srama i sobie chwale :D ... Oponki jakies budzetowe, hymm [; vee rubber ninja? Chyba, ze chcesz moje tiogi dh w stanie bdb kupic :D ... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość on23warszawa Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 uwazacie ze Armstrong jest czlowiekiem czy ponadczlowiekiem? pytanie jak najbardziej zwiazane z jednosladami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...