Slayer Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 O maj gad O_o Ja mam czarnego Gianta z 1998 roku- wywalone 1.3 zł i mi styka. Zmieniłem w nim ostatnio chamulce, opony i siodełko na żelowe :P Stary mi kupił jeszcze błotniki zdejmowane ( jakieś takie crossowe ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 pocahontas to ile ten bike kosztuje ?;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 hmmm jako, ze nie siedze juz w tym na biezaco ( ceny ) to co teraz mozna kupic za ok 1,5 tys :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 ja kupilem sobie dzisiaj za 1,5k meride kalahari 590 i mi wystarcza :) spoko rower za 1,5k :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 hmmm jako, ze nie siedze juz w tym na biezaco ( ceny ) to co teraz mozna kupic za ok 1,5 tys :) mozna kupic calkiem przyzwoity rower (Author, Merida, Trek, itp.), do spokojnej, nie wyczynowej jazdy, z aluminiowa rama i osprzetem acera/alivio, w miare lekki, dobry na wycieczki, najslabszym jego elementem bedzie amortyzator dlatego wg mnie, lepiej najpierw kupic rower za 1,5 bez amorka a potem dokupic jakiegos amorka 500 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 nie no bez amorka za ta cene to .... ;) no i o meridzie myslalem o chromowej ramie w sumie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 No właśnie temat o rowerach to doradźcie jakiś :D no taki do poskakania jeżdżenia w terenie, do jakiś sztuczek (dobre hamulce :D) czyli uniwersalny .... może być firmowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 http://www.scottusa.com/proddetail.php?UID=3670 może być ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 A mi do szczęści brakuje jednej z tych ramek ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 nie no bez amorka za ta cene to .... ;) no i o meridzie myslalem o chromowej ramie w sumie :) no wiesz, ja kupilem we wrzesniu rower za 2k ze zniszka bo pod koniec sezonu bez amorka, potem dokupilem amorka, spd, i inne duperele i teraz mam maszynke za 3k5 pln i jest jazda :P :P :P tylko ze ja startuje w maratonach, to mam troche inne spojrzenie na ten rowerowy swiat :wink: jak juz napisalem wyzej, dla zwyklego uzytkwonika rower za ok. 1500 zl jest dobrym wyborem, biorac pod uwage komfort jazdy, wytrzymalosc komponentow do ceny co do ramy, to o chromowej nawet nie mysl, tylko o ALU FatBoY: nie ma roweru uniwersjalnego, jedne sa wyscigowe/wyczynowe (np. ten Scott co w linku podales), inne zjazdowe, inne do skakania, a hamulce w tanszych rowerach z reguly sa kiepskie i warto doplacic przy zakupie do lepszych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 sorry za jakosc ale webcam slaby. Osprzet na shimano deore oprocz manetek(alivio). Jezdze narazie na kolach od starego roweru wiec do pelnego zlozenia brakuje mi calych kol przednich i tylnych. Oczywiscei rower skladam od podstaw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 A mi do szczęści brakuje jednej z tych ramek ;). No to co za problem kupuj raptem 1600 zł. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 No dobra, ja mam cos w tym guscie, tyle ze mam lepszy amor - Manitou X-Vert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 nie no bez amorka za ta cene to .... ;) no i o meridzie myslalem o chromowej ramie w sumie :) no wiesz, ja kupilem we wrzesniu rower za 2k ze zniszka bo pod koniec sezonu bez amorka, potem dokupilem amorka, spd, i inne <font color="#FF0000">[ciach!]</font> i teraz mam maszynke za 3k5 pln i jest jazda :P :P :P tylko ze ja startuje w maratonach, to mam troche inne spojrzenie na ten rowerowy swiat :wink: jak juz napisalem wyzej, dla zwyklego uzytkwonika rower za ok. 1500 zl jest dobrym wyborem, biorac pod uwage komfort jazdy, wytrzymalosc komponentow do ceny co do ramy, to o chromowej nawet nie mysl, tylko o ALU FatBoY: nie ma roweru uniwersjalnego, jedne sa wyscigowe/wyczynowe (np. ten Scott co w linku podales), inne zjazdowe, inne do skakania, a hamulce w tanszych rowerach z reguly sa kiepskie i warto doplacic przy zakupie do lepszych. wiesz ja tez nie jestem takim zwyklym uzytkownikiem na rowerach sie znam :) tylko, ceny sie zmmieniaja i tyle :) poprostu z ceniami nie na biezaco jestem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Escaper Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 No dobra, ja mam cos w tym guscie, tyle ze mam lepszy amor - Manitou X-Vert Nadaje się to do ostrzejszej jazdy (freeride) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 To jak wszyscy sie chwala to ja tez :] http://www.wheelerpolska.home.pl/katalog.p...spension&bike=7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Escaper Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 To jak wszyscy sie chwala to ja tez :] http://www.wheelerpolska.home.pl/katalog.p...spension&bike=7 Mi się podoba z niego tylko amorek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 W rzeczywistosci wyglada lepiej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Nadaje się to do ostrzejszej jazdy (freeride) ??Raczej nie, to rasowy full XC choc ja uprawiam na nim swego rodzaju free XC :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 To ja też sie pochwale :) Wlasnie wrocilem z rowerku i nogi mi w tylek wlazly. Tutaj fotki: http://www.tweak.pl/galerie/rower/ Heh, kiedyś to był Romet za 400zł :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 To ja też sie pochwale :) Wlasnie wrocilem z rowerku i nogi mi w tylek wlazly. Tutaj fotki: http://www.tweak.pl/galerie/rower/ Heh, kiedyś to był Romet za 400zł :-) SpoX... ale mi raczej w oczy rzucila sie bardzo ladna jakosc zdjec niz ten rowereq :D:D:D Lisek... pochwal sie jaki masz aparacik. jestem ciekaw co za sprzecik takie ladne fotki robi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 SpoX... ale mi raczej w oczy rzucila sie bardzo ladna jakosc zdjec niz ten rowereq :D:D:DEh, nie wiesz co dobre :wink: Lisek... pochwal sie jaki masz aparacik. jestem ciekaw co za sprzecik takie ladne fotki robi.To jest Olympus C-4000Z. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 SpoX... ale mi raczej w oczy rzucila sie bardzo ladna jakosc zdjec niz ten rowereq :D:D:DEh, nie wiesz co dobre :wink: W porownaniu do Olympusa C-2 ktorego ostatnio mialem przyjemnosc calkiem dlugo uzywac... to zdjecia sa nieporownywalnie lepsze :D:D:D ale coz... prawie 2 razy wieksza matryca robi swoje :] Lisek... pochwal sie jaki masz aparacik. jestem ciekaw co za sprzecik takie ladne fotki robi.To jest Olympus C-4000Z.Widzialem go... fajny aparacik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krabol Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 rower zajebisty ale myslalem ze to forum o kompach:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 rower zajebisty ale myslalem ze to forum o kompach:) zawsze mozna powiedziec ze to nowa modyfikacja obudowy ;) zreszta czym byl by tweak bez malego rowerowego offtoic'a :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 To ja też sie pochwale :) Wlasnie wrocilem z rowerku i nogi mi w tylek wlazly. Tutaj fotki: http://www.tweak.pl/galerie/rower/ Heh, kiedyś to był Romet za 400zł :-) Nie za nisko masz to siodełko?? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Nie za nisko masz to siodełko?? :wink:Co ja poradze ze duży urosłem? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangerek Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 skoro tu tylu specow od rowekow :) to ja sie zapytam - mam w domciu rowerek ktorym nie jezdzilem hoho i troche (ROMET Viking ale ta wersja bez amora) i chcialem go sobie odkurzyc i pobawic sie w jazde po miescie ale zastanawiam sie ile mnie wyjdzie nowy osprzet zaznaczam zaden hardcore tylko pojezdzic po lesie troche po drogach(bezdrozach:P) co polecacie - zakladam ze czesc zakupow zrobie w czechach bo tam podobno taniej - i czy zamkne sie w 500zl bo jak nie to nie wiem czy nie warto szajsu w markecie kupic i tylko poprawic pare badziewii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Lisek - zdejmij sobie gumy z amorków, jaki masz docisk amorków? BTW dzisiaj starszy kupił aparacik, może ktoś powiedzieć czy dobry: Olympus E-10 4 Megapixel'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Lisek - zdejmij sobie gumy z amorków, jaki masz docisk amorków?To zależy gdzie sie wybieram, czy pojezdzic, czy sie wyzyc... :) BTW dzisiaj starszy kupił aparacik, może ktoś powiedzieć czy dobry: Olympus E-10 4 Megapixel'aHeh... dobry, bardzo dobry. Ale dla mnie to nie ten przedział cenowy :( http://www.dpreview.com/reviews/olympuse10/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...