arthy Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2012 (edytowane) Witam, Chciałem używać tego pada w grze fifa12, niestety nie działa w niej prawy drążek. W panelu sterowania/game controllers/test wszystko działa bez zarzutu. Bardzo bym prosił o jakieś rady bądź sugestie. p.s. Na padzie znajduje sie przycisk "mode". W tescie ruchy prawego drazka odpowidaja odpowiednio w lewo-kwadrat, w dol-krzyzyk itd. i tak odpowiada pad w grach. Po wcisnieciu przycisku "mode" w tescie prawy drazek zachowuje sie normalnie jednak w grach juz nie odpowiada. Edytowane 2 Stycznia 2012 przez arthy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthy Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 Podbijam, bo dopisałem p.s. Dodam tylko, że starałem się szukać podobnych wątków z tego typu problem, ale nic nie znalazłem. Czy jest możliwe, że ten model ma nieprzystosowany prawy drążek do gier? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...