kgj Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Mam problem. Zdefiniowalem polaczenie z internetem. Wszystko jest ok, kiedy wybieram je recznie. Problem pojawia sie, kiedy ustawiam opcje, aby Outlook/IE polaczyl sie automatycznie przy uruchomieniu. O ile uzytkownik jest wlasciwy (tp sa, a wiec ppp), o tyle hasla za nic nie chce zapamietac. Opcja zapisz haslo jakby nie istniala, kiedy juz skutecznie sie polacze po wprowadzeniu hasla recznie, nastepnym razem wspanialy Windows wymysla jakies swoje haslo 16 znakowe i za nic nie chce zapisac mojego. Oczywiscie probowalem juz roznych rzeczy, tworzylem nowe polaczenia ale to na nic, za kazdym razem jest tak samo. Czy ktos ma jakis pomysl? Bede wdzieczny za rozwiazanie mojego malego ale irytujacego problemu... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puffy Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Wejdz do Mój Komputer-Panel Sterowania-Opcje Internetowe-Zakładka połczenia wybierz przycisk ustawienia na "Nigdy nie wybieraj połączenia" potem z tej samej zakładki Połączenia kliknij Ustawienia i na dole wpisz użytkownika i hasło i kliknij ok.Od tąd będzie pamietał hasło nawet jak bedzie niby te 16 literowe jak piszesz to i tak bedzie to hasło które wpisałeś 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damndog Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 i jeszcze dla pewnosci wylacz "monituj o nazwe uzytkownika, haslo..." we wlasciwosciach polaczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 te 16 gwiazdek ma byc chocbys mial haslo 3 znakowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...