Olbi Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 Hejka Nie wiem, czy już o tym myśleliście, ale przydałoby się zrobić w komentarzach formatowanie BBCode lub HTML. To co mnie irytuje, to brak jakiejkolwiek możliwości zrobienia normalnego wpisu oceniającego newsa, czy artykuł. Wszystko jest pisane cirukiem, jakby to był kod Perla. Dałoby radę wprowadzić coś takiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 Podstawa HTML działa na portalu w komentarzach. By przejść do następnej linijki należy wpisać <br/>, pogrubienie tak samo działa. Uaktualnimy niedługo profil dodawania komentarzy i podstawy kodowe do wyboru będą dostępne dla wszystkich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olbi Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 Aha. To w ten sposób. Myślałem, że wasz edytor komentarzy sam inteligentnie robi Enter, jak to ma miejsce w Wordpress :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...