Gość Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Yo Poszukuje napisów do dune (diuny) tej z 1984r. (klasycznej moim zdaniem o wiele lebszej :P) i nie moge ich znaleść POMOCY!!! P.S. aha chodzi mi o wersje reżyserską, znaleść napisy do zwykłej to no problem ale do reżyserskiej nie mogę znaleść. Z góry thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 oj wyk.urwisty film nie ma co... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 http://napisy.info/ -Tu jest duzo napisow, patrzyles? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 czym się różni wersja reżyserska od zwykłej? btw dune fajny film, ale książka lepsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 http://napisy.info/ -Tu jest duzo napisow, patrzyles? szukałem i nic :cry: czym się różni wersja reżyserska od zwykłej? hmm... napewno jest dłuższa :wink: narazie mam ściągnięty kawałek i początek jest inny nie ma już tej babki co gadała na tle kosmosu tylko filmik rysónkowy jak powstawały szkoły pilotów itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 czym się różni wersja reżyserska od zwykłej? btw dune fajny film, ale książka lepsza no książka była naprawdę niezła, gdyż nie ma to jak książka i własna wyobraźnia :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 no to ktoś wie gdzie są lub ma napisy do dune wersji reżyserskiej :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 poszukaj tu : www.filmoteka.bnet.pl :) powinny byc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 poszukaj tu : www.filmoteka.bnet.pl :) powinny byc nie ma :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...