Carson Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 (edytowane) Od jakiegos czasu mam problem z YT. Dosc nietypowy bo jeszcze z miesiac (czy dwa) temu bylo ok. Lacze to okolo 18Mbit a yt dziala tragicznie. Laduje szybko filmik do pewnego momoentu po czym, zwalnia, zatrzymuje sie, znow zwalnia. Istny cyrk. Czasami po minucie czekania (wczyta kilka %) az zbuforuje film w 720p klikam odswiez i laduje sie w kilka sekund. Dokladnie tak jak to bylo kilka miesiecy temu kiedy uruchomili mi taka predkosc. Juz brak mi sil do tego dziadostwa, nawet chrome wysiada. Siedze na win 7. Jakies rady? Edytowane 2 Stycznia 2012 przez Carson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forthal Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 Netia, 19mega, po miedzi od nich mam internet, netia spot, win 7 64bit pro, netia spot, chrome. komp: e6320, 4gb ramu @800mhz cl5, gigabyte geforce 6200 turbo cache (:D), zasilka - staary cheiftec 350w to samo mam czasami :) co ciekawe, w domu TP maja (neo) 2 mega i na chrome, firefox, etc. czy to xp/w7/linux to czesciej wystepuje niz u mnie. sam tez juz nie wiem i nieraz mnie kur***a trafia, ale coz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloodneo Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2012 Używać Mozille a nie IE. A jak filmiki na dailymotion.com ? Zaktualizuj flashplayera do najnowszej wersji. Sprawdź inny router może to jego wina. Zobaczymy co się zmieni :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2012 A może przełączenie wspomagania sprzętowego we Flashu pomoże? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 Wylaczenie przyspieszenia sprzetowego pomaga jezeli filmik sie tnie ale raczej nie z powodu buforowania... ew. dlatego ze nie chce sie uruchomic fullscreen. Na firefoxie tez mialem jakies smieszne jazdy z yt... na chrome jakos problemow nie mam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...