mateo1977 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2012 Chciałbym kupić niedrogi 27 calowy monitor. Przeznaczenie to głównie internet ale od czasu do czasu też gra np. na BF3. Budżet jakim dysponuje to max 1300zł. Po przeszukaniu kilku recenzji w oko wpadł mi B2776hds i S27A550H. Kóry z nich uważacie za lepszy? Za pomoc z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malot Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 ja cie przepraszam, ale aż mnie świerzbi żeby zapytać, po co Ci taki duży monitor? możesz kupić mniejszy z lepszą matrycą i w lepszej jakości, nowy bf na 24 czy 23 elegancko będzie śmigał 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 To Ja wrzuce cos na przekor , od ponad roku uzywam monitora 27'' ( wczesniej 22'' ) i jestem jak najbardziej zadowolony pierwsze dni bylo troche trudno sie przyzwyczaic ale dzis bym juz w dol nie zszedl i wspulczuje tym co graja na monitorach mniejszych niz 24'' szkoda mi poprostu tych ludzi ;) ze nie zdaja sobie sprawy co traca . Dziwi mnie tylko zachamowany postep w tej dziedzienie ilo to juz lat wciskaja nam 22 i 24 inchowe panele , w sprzecie TV poszlo dosc znacznie do gory w monitorach zastoj siakis :/ ? Dodam ze na forum HDTV znajel wielu ''specoof'' co sie zarzekali ze TV 32'' jest wystarczajacy i po co komu wiekszy ? Dzis wiekszosc z nich wychwala wszystko w gore powyzej 42'' wiksze daje poprostu wiekszy komfort i tyle 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 Malot, 27" to wielkość optymalna teraz. A przynajmniej powinna za taką uchodzić. Prawie 4 lata miałem 22" a od prawie roku marzyłem o 27". Niesamowity komfort pracy, nie wspominając o filmach i grach ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...