ciawa10 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2012 Witam. Czy wie ktoś może jak połączyć TP-Link TL-WA501G z Linksys WAG120N ?? Mam słaby zasięg w pokoju i potrzebuję połączyć te dwa urządzenia aby poprawić zasięg. Dodam że jestem laikiem w tych sprawach. Z góry Dziękuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salata Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 Albo użyj trybu WDS o ile jest dostępny w APku lub podepnij AP do portu LAN w routerze. Na AP ustaw ten sam SSID ale inny kanał. Tapnięte z Galaxy II Pozdrawiam Marcin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciawa10 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 Tyle że jak chce podłączyć AP-ka to mam ograniczony dostęp do sieci :/ i nie mogę wejść w ustawienia poprzez IP ;/ Nie mam pojęcia o co chodzi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 Dołączenie drugiego routera do sieci - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Konfiguracja podobna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciawa10 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 Probuje postepowac jak jest wytlumaczone ale nadal brak postepow ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...