jarwar Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Witam Właśnie zalożyłem sobie miedziany coolerek i chciałem coś wycisnąc z mojego Antka a tu shit. Czy z podniesionym napieciem (max ustawiałem 1,75)czy bez, idzie max na FSB 140, obniżyłem pamięci do 87% i też nic, przy FSB 150 nawet nie wstaje. Pamięci to jakieś noname 333MHz i w tej chwili asynchronicznie tak pracują. Athlon Toughbred A, USDM Epoxa pokazuje mu jakieś 42-45 stopni. Słyszałem że FSB 166, te Athlony osiągają bez żadnych kłopotów? Czy to możliwe że mam zwaloną płytę lub procek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Athlon Toughbred A i wszystko jasne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAZ Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 u mnie też nie chciał isć powyzej 144 przy zmianie ustawień w biosie dopiero zmiana na zworce płyt na 166 i idzie bez problemu na 166 .Przy 166 na mojej płycie dopiero się <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span> dzielnik 1/5 a w biosie mogłem podciągnąć tylko do 165 poza tym przy 144 efektywne taktowanie pamięci miałem 350 a też mam noname333 może przez nie nie chciało isć szybciej a na 166 to pokazuje taktowanie pamięci 333 .To taktowanie pamieci to sprawdziłem programem CPU-Z można go ściągnać z: http://www.cpuid.com/download/cpu-z-118.zip Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3Ng4l Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 ja mam palomino i tez kicha, jak go kupoalem to niewiedzialem co bralem, teraz zaluje, fsb 166 to dla mnie mazenia :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 ja mam palomino i tez kicha, jak go kupoalem to niewiedzialem co bralem, teraz zaluje, fsb 166 to dla mnie mazenia :? probowales obnizac mnoznik ? Niezalamuj sie tylko zobacz jaka jest granica mhz dla Twojego procka, a poźniej sproboj dojsc do niej przy max fsb obnizając mnoznik. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3Ng4l Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 wiesz nie zabardzo wiem jak to zrobic :oops: zeby obizyc mnoznik to trzeba cos przecinac lub malowac na procku, czy mozna na plytce przelacznikami lub w biosie, bo na mojej plycie tego w biosie nie widzialem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Bengal ,jak kupowales niedawno proca to podejdz do sklepu z propozycja wymiany na 1700+ bez oddawania roznicy w wartosci. Sporo sklepow na to idzie bo i tak 2000+ upchna komus ,a ty bedizesz miec 1700+ Thoroughbred B i minimum 2000mhz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3Ng4l Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 oto chodzi ze kupowalem go w lutym i znikoma szansa ze mi go wymienia, w pazdzierniku sprzedam go i kupie se xp 2500+ bartona i volcano 11 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Sprobowac nie zaszkodzi ,mozesz jeshcze na allegro wystawic :) ,tam sie rozni dziwni ludzie zdarzaja :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...