krysteek Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 (edytowane) Siema. Może znowu będziecie rozdrażnieni, że będę pisał w sprawie BF3 bo to dość powszechny temat na wielu forach, ale mam pewien dylemat. Otóż takie gry jak np. COD MW3, TES V Skyrim chodzą mi na najwyższych (tzn. High, na Ultra mogły by mi się troszkę ścinać) wymaganiach, a tu Bf3 śmiga na Low w dodatku z 15- 25 fps. Nie wiem dlaczego tak jest. Jak coś to napiszcie i podam wam pełną konfigurację PC i ogólnie. Edytowane 4 Stycznia 2012 przez krysteek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 ARGH! Temat jest, nawet dwa (jeden o serwerze, drugi o grze) I tam piszemy z takimi dylematami. Ale jest prosta odpowiedź - BF3 jest nowszy technologicznie niż CoD (silnik z 2004 roku) Czy taki Skyrim (Praktycznie ten sam silnik co w Fallout New Vegas) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zastanawiam się nad wprowadzeniem jednostki określającej cechę jaką jest niepełnosprytność. Właśnie dopisałem kolejną nazwę na listę - zgadnijcie czyj to będzie nick? 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...