ZaiT Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 Witam Mam Asusa x53sv i nagle wifi przestało działac. dioda sie pali na zielono poprzez klawicze funkcyjne mozna niby je włączać i wyłączać. Przy zegarku jest na czerwono przekreślony stan sieci i nic zuepłnie nie znajduje. Usuwalem sterowniki, instalowalem na nowo, restartowalem kompa, restartowałem ustawienia nic nie pomaga. Karta wifi wbudowana to atheros ar9002wb-1ng Prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel ASUS Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2012 Witaj, Zapraszam do kontaktu z działem wsparcia ASUS dla urządzeń mobilnych. Telefon 22 571 80 40, na automacie tonowo dwukrotnie wybierz 1. Infolinia działa od poniedziałku do piątku w godzinach 8:30-17:30. Alternatywa to formularz kontaktowy: ASUSTeK Computer Inc.-Support- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfuego Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2012 moze to nowy sterownik do wifi mi ostatnio update sie zrobił do nowszych i wifi całkowicie przestało działać , zainstaluj starsze. a miałe artheosa czy jakos tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...