diablica Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 wierzycie w duchy????? a moze juz widzieliscie jakiegoś??????? 2 razy przytrafiła mi sie dziwna historia - moze to smieszne - ale wydawało mi sie ze .......... widzialam ducha w moim pokoju(spokojnie jestem normalna), nio ale to było w nocy, przebudziała sie i moze to mi sie wydawało :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Po pierwsze to jest forum o kompach (czytaj męskie), Po drugie też widziałem ducha po 6piwach i ćwiartece. :D :D :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Po pierwsze to jest forum o kompach (czytaj męskie), Po drugie też widziałem ducha po 6piwach i ćwiartece. :D :D :x stray chyba cos ci sie pomylilo osla jest wlasnie na takie off topici i inne rzecz wiec nie zjezdzaj kogos i nie dyskryminuj kobiet to rzadkosc na tym forum rzeby jakies kobiety sie ujawnialy wiec wyluzuj stary :P :P pozdr :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablica Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 dzieki storm :-* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 dzieki storm :-* Hoho , widzę że tu nowa znajomosć się zawiera :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablica Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Po pierwsze to jest forum o kompach (czytaj męskie), Po drugie też widziałem ducha po 6piwach i ćwiartece. :D :D :x Słuchaj jak Ci się coś nie podoba to nie musiałes wchodzić :twisted: gdzie to jest napisane że jest to forum męskie???? chcesz se pogadać o kompach to masz wiele innych działów :evil: A swoja droga to ciekawe dlaczego nie doczepiłes sie jeszcze do tematu o satanistach??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 dzieki storm :-* Hoho , widzę że tu nowa znajomosć się zawiera :wink: heheheh LOL :) poprostu kobiety to rzadkosc na tym forum moze sie myle ale nie ujawniaja sie wiec jak juz sa to dlaczego maj byc inaczej traktowane i odrazu zjezdzane niekumam :P pozdr :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Po pierwsze to jest forum o kompach (czytaj męskie), Po drugie też widziałem ducha po 6piwach i ćwiartece. :D :D :x Słuchaj jak Ci się coś nie podoba to nie musiałes wchodzić :twisted: gdzie to jest napisane że jest to forum męskie???? chcesz se pogadać o kompach to masz wiele innych działów :evil: A swoja droga to ciekawe dlaczego nie doczepiłes sie jeszcze do tematu o satanistach??????? Bo kiedy ten temat był to się uczyłem i nie miałem czasu zajmować sie bzdurami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Pozatym moje dotychczasowe dośwaidczenia są takie, że kobiety nie powinny się zblizać do kompów na 5m mninimum. Te które za znam to maja problemy z obsługą Worda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Pozatym moje dotychczasowe dośwaidczenia są takie, że kobiety nie powinny się zblizać do kompów na 5m mninimum. Te które za znam to maja problemy z obsługą Worda.Człowieku , wyluzuj. Nie traktuj ludzi schematycznie bo to nie ma sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
random_nick1 Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Po pierwsze to jest forum o kompach (czytaj męskie), Po drugie też widziałem ducha po 6piwach i ćwiartece. :D :D :x To jestes dobry ja na sylwestra upilem sie tak ze godzine po polnocy juz spalem (delikatnie mowiac) ale duchow nie widzialem nawet zwierzaki nie chcialy ze mna gadac :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Pozatym moje dotychczasowe dośwaidczenia są takie, że kobiety nie powinny się zblizać do kompów na 5m mninimum. Te które za znam to maja problemy z obsługą Worda. :lol: :lol: :lol: trza bylo je nauczyc no ale najpierw trza samemu sie nauczyc :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Po pierwsze to jest forum o kompach (czytaj męskie), Po drugie też widziałem ducha po 6piwach i ćwiartece. :D :D :x Widze że ktoś ma jakieś uprzedzenia?!?!?!?!?!? Wypowiem się w imieniu PRAWIE CAŁEGO forum, że osoby płci PIĘKNEJ są bardzo mile widziane :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Wierze w duchy ale jeszcze żadnego nie widziałem, chyba że "Kacper - przyjazny duszek" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 wierzycie w duchy????? a moze juz widzieliscie jakiegoś??????? 2 razy przytrafiła mi sie dziwna historia - moze to smieszne - ale wydawało mi sie ze .......... widzialam ducha w moim pokoju(spokojnie jestem normalna), nio ale to było w nocy, przebudziała sie i moze to mi sie wydawało :)Ja miałem podobną sytuację, czułem jakby ktoś stał obok mnie przy łóżku, ale jak się przebudziłem nikogo nie było, a to była tak realne, że aż szok 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Po pierwsze to jest forum o kompach (czytaj męskie), Po drugie też widziałem ducha po 6piwach i ćwiartece. Pozatym moje dotychczasowe dośwaidczenia są takie, że kobiety nie powinny się zblizać do kompów na 5m mninimum. Te które za znam to maja problemy z obsługą Worda. Pepperoni dobrze powiedzial. Nie traktuj nikogo schematycznie. Ja mam mieszane uczucia co do dziewczyn przy kompach. Moja siora = tragedia, moja dziewczyna = troche lepiej, ale do mojego sie dosiada, jak chcemy jakis film ogladnac :P i jeszce taka jedna qmpela. Ta to wymiata w graficznych :D Wiec Nicky, prosba.... tego typu przemyslanie zostaw dla siebie i nie odstraszaj od nas dziewczyn, tak ich malo a Ty chyba chcesz do konca je z tad wytepic :( pozdro :) btw: wierze w duchy, ale jeszcze nie widzialem ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 dla mnie duchy, wampiry i inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly to tylko anomalie Matrixa ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 moja siostra calkiem niezle radzi sobie z kompem, moja dziewczna tez :) A moze Nicky to dziewczyna i te stwierdzenia opiera na wlasnych doswiadczeniach :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Po pierwsze to jest forum o kompach (czytaj męskie), Po drugie też widziałem ducha po 6piwach i ćwiartece. :D :D :x Ja tam dóhuf nie widzialem. A wierzyć, moze wierze, sam nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 moja siostra calkiem niezle radzi sobie z kompem, moja dziewczna tez :) A moze Nicky to dziewczyna i te stwierdzenia opiera na wlasnych doswiadczeniach :P :lol: kto wie, kto wie :) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Osobiście w duchy nie wierze (tak samo jak w dziwactwa które serwują religie świata). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Najpierw trzeba zdefiniować wyraz "duch" :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 A ja mam kolege "Ducha" :) W to ze on istnieje to wierze, ale w duchy nie :P [bronx accent on] Fak al zat paranormal szit [bronx accent off] :wink: A wierzycie w Dyducha? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 (...) A wierzycie w Dyducha? :Pstary pytasz ;) moja babcia (do niedawna nalogowa sluchaczka stacji ojca R.) juz powiesila sobie jego portret obok zdjecia A. Leppera :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 (...) A wierzycie w Dyducha? :Pstary pytasz ;) moja babcia (do niedawna nalogowa sluchaczka stacji ojca R.) juz powiesila sobie jego portret obok zdjecia A. Leppera :lol: :lol: :lol: hehehehehhehe BIG LOL :) :) niezla masz babcie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablica Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Pozatym moje dotychczasowe dośwaidczenia są takie, że kobiety nie powinny się zblizać do kompów na 5m mninimum. Te które za znam to maja problemy z obsługą Worda. eeee to masz problem proponuje znaleźć se mądrzejsze kolezanki - ja mam wiele kolezanek ktore znaja sie na kompach czasami lepiej od niejednego "gada" tzn faceta :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 heheheeh :lol: prawie się oplułem co do dziewczyn to mam taką kumpele co nałogowo gra w Q3 i jak dopadnie raila to masakra :lol: :lol: jak zobaczycie taki nick **ONE** to lepiej spadajcie :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablica Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 wierzycie w duchy????? a moze juz widzieliscie jakiegoś??????? 2 razy przytrafiła mi sie dziwna historia - moze to smieszne - ale wydawało mi sie ze .......... widzialam ducha w moim pokoju(spokojnie jestem normalna), nio ale to było w nocy, przebudziała sie i moze to mi sie wydawało :)Ja miałem podobną sytuację, czułem jakby ktoś stał obok mnie przy łóżku, ale jak się przebudziłem nikogo nie było, a to była tak realne, że aż szok 8O 8O Wiesz ja w tym momencie nie spałam!!! Pierwszy raz była to kobieta klęcząca koło zegarka naprzeciwko mojego łóżka, a drugi raz mężczyzna stojacy w tym samym miejscu(w pierwszym momencie wydawało mi się że to mój nieżyjący dziadek) - oboje byli obróceni tyłem do mnie!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 W duchy nie wieżę (w dyducha tym bardziej ;) ) - przynajmniej w duchy takie jak z Horrorów. Są jeszcze duchy - dusze ludzkie, no i tu nie mam zdanie nie wiem czy są czy ich nie ma, ja przynajmniej jaszcze (chyba) żadnego nie spotkałem. A wiekszość przypadków w których ktos widział ducha to przewidzenia, wytwory wyobraźni, bądź zjawiska obce obserwatorowi (patrz przykład: pokazać człowiekowi ze średniowiecza samolot - SMOKI, DUCHY!! ) bądź różne kolorowe wizje "po 6piwach i ćwiartece" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 wierzycie w duchy????? a moze juz widzieliscie jakiegoś??????? 2 razy przytrafiła mi sie dziwna historia - moze to smieszne - ale wydawało mi sie ze .......... widzialam ducha w moim pokoju(spokojnie jestem normalna), nio ale to było w nocy, przebudziała sie i moze to mi sie wydawało :)Ja miałem podobną sytuację, czułem jakby ktoś stał obok mnie przy łóżku, ale jak się przebudziłem nikogo nie było, a to była tak realne, że aż szok 8O 8O Wiesz ja w tym momencie nie spałam!!! Pierwszy raz była to kobieta klęcząca koło zegarka naprzeciwko mojego łóżka, a drugi raz mężczyzna stojacy w tym samym miejscu(w pierwszym momencie wydawało mi się że to mój nieżyjący dziadek) - oboje byli obróceni tyłem do mnie!!!! pewnie preferuja sex analny tylko cos nie do wlasciejosoby zajrzeli :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...