KWS89 Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Noose, ja miałem tkie coś w zeszłym roku po 13 urodzinach, dzień w dzień, ale ktoś mnie trzymał na kolanach, upuszczał i się śmiał a potem mnie zrzucał z krzesta i tak samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 AKa nie wiem jak Ty, ale ja juz czegos takiego nie mam..... i dziekuje za to Bogu :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 ja nie wierze, chodziaz kiedys jak mialem z 6-7 lat to wierzylem:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Tak apropo snów, to kiedys miałem nieziemski przestrzał. Budzę się, wstaję z łóżka, kibelek, śniadanko , patrze za okno a tam TUGRYSY poginają!!! Myślę sobie co jest qrde grane??? Już zacząłem się zastanawiać czy aby wszystko w porzedku ze mną, aż tu nagle kolejny ZONK, wszystko zaczęło nabierać jaskrawych kolorków i zamazywać - wtedy wiedziałem juz, że napewno śpię, więc spróbowałem się obudzić. SZOK - byłem w pełni świadomy próbowałem się wyrwac ze snu i niemogłem.... po dłuższej chwili widziałem przed oczami jedynie jaskrawe kolorki w nieładzie, i wtedy nagle zrobiło się ciemno i ogarnęła mnie pustka. SZCZERZE myślałem że niezyję!!!. I wtedy po kolejnej chwili "wróciłem" - pierwsze co zrobiłem to wdech- najdłuższy wdech powietrza w moim życiu... Dalej wszystko było zamazane i w jaskrawych kolorkach, ale jedna żecz świadczyła o tym że nie spię: okropny i przeraźliwy BÓL. Okazało się że kot położył mi się na klatce piersiowej i docisnął płuca, a organizm nie wznowił już oddechu. długo jeszcze leżałem sparalizowany i zdrętwiały w całym ciele, kiedy wzrok wrócił do normy zobaczylem że część mojego ciała jest całkiem dlada a część wręcz pórpurowa. Głowa sążnie bolała mnie przez tydzień - a przez 3 miesiące miewałem jeszcze silne bóle od czasu do czasu. Lekarz pierw nie chciał uwierzyc, a potem powiedział, że abym znalazł się w takim stanie to musiąłbym byc na bezdechu GRUBO ponad 5 min, a nawet ponad 10 i niewie jakim cudem mózg przywrócił czynność oddychania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 jasne że wierze dychy... szczególnie w te które pojawiają sie po 1 kg gandzi 8) albo po jakiejs mocniejszej libacji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 jasne że wierze dychy... szczególnie w te które pojawiają sie po 1 kg gandzi 8) albo po jakiejs mocniejszej libacji... takie typy tez mnie rozbrajaja! zapomnialbym, wierze! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 jasne że wierze dychy... szczególnie w te które pojawiają sie po 1 kg gandzi 8) albo po jakiejs mocniejszej libacji... takie typy tez mnie rozbrajaja! zapomnialbym, wierze! spoko ziomek... tylko żartowałem...alee to niestety dla niektórych true... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Diablica- wpadnij do mnie , to wywołamy razem Satana i ducha Hitlera :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Po pierwsze to jest forum o kompach (czytaj męskie), Po drugie też widziałem ducha po 6piwach i ćwiartece. :D :D :x Słuchaj jak Ci się coś nie podoba to nie musiałes wchodzić :twisted: gdzie to jest napisane że jest to forum męskie???? chcesz se pogadać o kompach to masz wiele innych działów :evil: A swoja droga to ciekawe dlaczego nie doczepiłes sie jeszcze do tematu o satanistach??????? Hello tu autor :twisted: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 jasne że wierze dychy... szczególnie w te które pojawiają sie po 1 kg gandzi 8) albo po jakiejs mocniejszej libacji... hehe, faktycznie ten rodzaj duchow jest dosyc uciazliwy po ''spotkaniu kultoralnym'' :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablica Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Po pierwsze to jest forum o kompach (czytaj męskie), Po drugie też widziałem ducha po 6piwach i ćwiartece. :D :D :x Słuchaj jak Ci się coś nie podoba to nie musiałes wchodzić :twisted: gdzie to jest napisane że jest to forum męskie???? chcesz se pogadać o kompach to masz wiele innych działów :evil: A swoja droga to ciekawe dlaczego nie doczepiłes sie jeszcze do tematu o satanistach??????? Hello tu autor :twisted: 8) hehehhe cze Slayer nie mam nic do Twojego tematu - nawet mi się podoba :twisted: :twisted: :twisted: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Diablica- wpadnij do mnie , to wywołamy razem Satana i ducha Hitlera :Djak już mówimy o wywoływaniu to może wywołamy Diablo lub Bala, lub jakiegoś tweakera :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...