wunat Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 Potrzebuje na szybko zakupic nawigacje gps do 300PLN (samo urzadzenie, bez mapy), wymog = 5 cali i sprawne dzialanie automapy. Myslalem o Larku 50.6, ale podobno srednio sobie radzi z automapa, patrzylem tez na goclevery po okolo 200pln za 5 calowa navi, ale nie ma zbyt wiele wiadomosci jak to sie sprawuje w pracy, moze ktos z Was ma jakies doswiadczenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 Używałem Goclever Navio 500 PLUS (800x480px) i Automapa śmiga bardzo ładnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 teoretycznie ta navi ma gorsze parametry niz lark 50.6 i ta sama rozdzielczosc, wiec moze jednak i lark to pociagnie? chociaz pisza inaczej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 MODECOM FreeWAY MX2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 Też się zastanawiam nad MX 2, ale bez HD, bo zwyczajnie procek nie wyrabia na takiej rozdzielczości i strasznie muli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 Mam na Larku 50.2 Automapę i śmiga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 czyli nie ma co rozgladac sie za hd? szkoda bo chcialem zeby rozdzialka byla podobna do mojej milestone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 Nie wiem na czym polega niechęć do HD - jechałem specjalnie z włączonym moim Gocleverem 4366FMBT i wspomnianym Navio 500 PLUS po krótkim, ale obfitym w zakręty i przeliczanie trasy odcinku w mieście i reagowały identycznie szybko. MOŻE jakbym się przyczepił to na Navio odrobinkę mniej płynnie odbywa się samo wyświetlanie trasy, ale to czepialstwo. Ważniejsza dla mnie jest szybkość reakcji przy nagłej zmianie trasy, odpowiednia reakcja przed zakrętami itd, a tu różnic nie odnotowałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 Nie wiem na czym polega niechęć do HD Na tym, że więcej pikseli nic nie daje prócz wolniej działającego interfejsu. Na ekran nawigacji spoglądasz z pewnej odległości, także te dodatkowe piksele są zbędne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 popieram, MODECOM FreeWAY MX2. Używam i działa bardzo sprawnie z AM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...