Raf02 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 Witam mam pytanie czy jest jakaś możliwość przyspieszenia dysku twardego? np program albo coś takiego ? mam dysk twardy 1,5T Windows7 64bit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 Pytanie miesiąca :D Nie, nie można ;) Można kupić szybszy np SSD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf02 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 No tak najlepiej napisać że mam sobie kupić ,ale nie poto jest forum!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 No tak najlepiej napisać że mam sobie kupić ,ale nie poto jest forum!!! To co Ci mamy napisać jak nie ma takiej możliwości? Nie przyspieszysz programowo swojego dysku i koniec. Tak samo jak wymianą foteli w samochodzie nie wpłyniesz na jego prędkość maksymalną. Proste? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 No tak najlepiej napisać że mam sobie kupić ,ale nie poto jest forum!!!Przyśpieszenie wymaga ofiary z kota i specjalnego tańca, Orgiuszowi podobno się udało (pisz do niego na PW). Tych powyżej nie słuchaj bo to lamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 (edytowane) Pozostaje ci tylko możliwość regulacji AAM i tylko tym ( o ile to możliwe) zmniejszy to czas wyszukiwania i zwiekszy to wydajność dysku przy zwiększonym hałasie urządzenia... Ps. Tych poniżej RIKKI-ego możesz słuchać bo mają doświadczenie. Edytowane 9 Stycznia 2012 przez Kwazor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektronek Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2012 Doświadczenie w zarzynaniu kotów i odprawianiu specjalnych tańców? (Mowa o tych poniżej RIKKI-ego i powyżej Elektronka :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...