mat_zab Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Mam WinXP i chiałbym odpalić tego 3dmarka ale po instalacji GTA zaoistalował mi się DX9 jest jakiś sposób zebywywalić tego DX( albo odpalic ten 3dmark ?????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michnik Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Mam WinXP i chiałbym odpalić tego 3dmarka ale po instalacji GTA zaoistalował mi się DX9 jest jakiś sposób zebywywalić tego DX( albo odpalic ten 3dmark ??????????Zainstalować patcha 330 lub 3D Mark juz z takim patchem(mowa oczywiście o 3D Mark 2001). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zrobiłem tak i nic :( to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 To odinstaluje DX9 i zainstaluj ponownie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 niby jak mam go odinstalować ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 niby jak mam go odinstalować ??? Jest taki programik który wywala DX9.0 (i inne) ostatnio widziałem go na nvidia.com.pl, ale onie mają teraz problemy z łączem tak więc ich ftp nie działa :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 DX Uninstall Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Uninstall Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Może zainstaluj inne sterki? jakie są komunukaty o błędach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zrobiłem tak i nic :( to samo dziwne tyle razy instalowalem tego patcha i zawsze dzialal :? moze sprobuj jeszcz raz go wrzucic :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Jaki jest dokladnie komunikat bledu? Jezeli masz 3DMarka2001SE Build 300, nie odpalisz go na DX9. Po patchu 330 powinno byc OK. Moze problem tkwi gdzie indziej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...