lucreetia Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 ...czyli jaką? Za czym się rozglądać? Na co zwracać uwagę? Może macie jakieś konkretne propozycje? Chodzi mi głównie o to, żeby się nie dać wydymać na te wszystkie triki z tanim sprzętem a drogą jego eksplatacją, a tym bardziej na te różne przekręty z niedającym się do końca wykorzystać tuszem (w tym przypadku: tonerem). Czy to wciaż jest duży problem? Z góry dzięki serdeczne! Pozdrawiam ciepło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 Ja w zeszłym roku kupiłem Samsunga ML-1675 (czarno-biała) za nieco ponad 200zł i bardzo polecam! Drukuje szybko, ładnie wygląda, jest mała. Śmiało można drukować na niej bilety lotnicze, do kina itp. Słabo wyglądają zdjęcia, ale nie do tego ona służy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
multikom Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 Sprecyzuj co tzn tanią drukarkę? Jaką kwotę chcesz przeznaczyć a coś doradzę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucreetia Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 Tanią, czyli do około trzystu złotych. Chodzi o to, by sprzęt wyglądał elegancko, był solidny, trwały i tani w eksploatacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...