Skocz do zawartości
Arcypasterz

komp za 500-700 zl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Chcialbym kupic komputer to internetu i ogladania filmow hd i czasami moze pykne Sobie w CSa. Komputer chce podlaczyc pod LEDa 47 cali wiec przydaloby sie wyjscie hdmi. Bardzo mi zalezy zeby te filmy sie nie zacinaly. Wolalbym by byl nowy ale jesli w cenie takiego nie bedzie to moge poszukac uzywek. Komputera nie zamierzam ulepszac tylko kiedys kupie po prostu drugi.

Dziekuje i czekam na pomoc.

Edytowane przez Arcypasterz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety ale komp od zera. Mam naped i jakis dysk (chyba 40GB) ale pod ata... I co piszesz ze taka uzywka powinna pociagnac filmy hd na 100% (oczywiscie z ta karta)? Myslalem ze da rade uniknac uzywanych czesci (oprocz hdd) ale widze ze jednak problem. A ile lat moze miec ten komp? Nie bedzie tak ze po tych 6 miesiacach mi padnie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bedzie tak ze po tych 6 miesiacach mi padnie?

Na to pytanie nikt Ci nie odpowie ale dell to nie byle jakie konstrukcje i potrafią działać wiele lat bezawaryjnie i nie ma się czego obawiać.

IMO optiplex 755 jest max 5-letni - zapytaj sprzedawcę.

Filmy fullhd odtworzy z palcem w d... to całkiem przyzwoity sprzęt! (c2d 6550 4MB cache, ddr2 2GB, chipset Q35) + hd6450

chcąc złożyć z używanych części to samo chyba nie zmieściłbyś się w tych samych pieniądzach...

edit: tu napisane, że to model produkowany od końca 2008

Edytowane przez pierwszy
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi