Arcypasterz Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 (edytowane) Witam, Chcialbym kupic komputer to internetu i ogladania filmow hd i czasami moze pykne Sobie w CSa. Komputer chce podlaczyc pod LEDa 47 cali wiec przydaloby sie wyjscie hdmi. Bardzo mi zalezy zeby te filmy sie nie zacinaly. Wolalbym by byl nowy ale jesli w cenie takiego nie bedzie to moge poszukac uzywek. Komputera nie zamierzam ulepszac tylko kiedys kupie po prostu drugi. Dziekuje i czekam na pomoc. Edytowane 9 Stycznia 2012 przez Arcypasterz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 Masz już jakieś części? Obudowę, zasilacz, napęd? Czy cała skrzynia od podstaw? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwszy Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 (edytowane) Jeśli cała skrzynia to z nowych części ciężko będzie coś złożyć i zostaje zabawa w szukanie używek.... lub IMO całkiem dobrym wyjściem jest TO i TO karta niski profil Edytowane 9 Stycznia 2012 przez pierwszy 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcypasterz Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 Niestety ale komp od zera. Mam naped i jakis dysk (chyba 40GB) ale pod ata... I co piszesz ze taka uzywka powinna pociagnac filmy hd na 100% (oczywiscie z ta karta)? Myslalem ze da rade uniknac uzywanych czesci (oprocz hdd) ale widze ze jednak problem. A ile lat moze miec ten komp? Nie bedzie tak ze po tych 6 miesiacach mi padnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwszy Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 (edytowane) Nie bedzie tak ze po tych 6 miesiacach mi padnie? Na to pytanie nikt Ci nie odpowie ale dell to nie byle jakie konstrukcje i potrafią działać wiele lat bezawaryjnie i nie ma się czego obawiać. IMO optiplex 755 jest max 5-letni - zapytaj sprzedawcę. Filmy fullhd odtworzy z palcem w d... to całkiem przyzwoity sprzęt! (c2d 6550 4MB cache, ddr2 2GB, chipset Q35) + hd6450 chcąc złożyć z używanych części to samo chyba nie zmieściłbyś się w tych samych pieniądzach... edit: tu napisane, że to model produkowany od końca 2008 Edytowane 9 Stycznia 2012 przez pierwszy 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcypasterz Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 Wiec chyba dla mnie wszystko jasne, nie bede kombinowal tylko po prostu zaufam i kupie. Tylko aukcja sie skonczyla ale ziomek ma jeszcze duzo tych modeli, pewnie wystawi jeszcze raz ale moze kupic inny od niego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 Tu masz ten sam komputer: DELL 755 Core2 Duo 6550 ! 4 MB ! FULL HD ! RW ! XP (2047901080) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwszy Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 moze kupic inny od niego? innego nie kupuj, z resztą nie ma on nic ciekawszego w tych pieniądzach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcypasterz Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 Kupilem dzis ten komputer. Zobaczymy jak przyjdzie. Udalo mi sie wykupic od znajomego geforca 220 za 70 zl jeszcze na gwarancji wiec jeszcze przyoszczedzilem na grafice :-) Dziekuje za pomoc!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 geforca 220 za 70 zl. Niski profil? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcypasterz Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 Tak, niski profil. Cena taka bo to moj bardzo dobry znajomy, kiedys Sobie kupil i nie ma co z nia zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...