Skocz do zawartości
yaro120

WYCISZANIE WENTYLA OD K.GRAFIKI MAŁYM GÓWN**

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.pccooler.com.pl/sklepmain.php?s...ev_up=16&lev=59 WEJDŹCIE W WENTYL ZA 19,95 KUPIŁEM TAKI I NA ZDJECIU WIDOCZNE JEST TAKIE GÓWIENKO ZWALNIAJĄCE OBROTY WENTYLA (CHYBA REZYSTOR) CHCIAŁBYM TAKIE COS KUPIC DO WENTYLA OD K.GRAFIKI NIE POTRZEBUJE MANUALNEJ REGULACJI O CO POPROSIĆ W SKLEPIE :? LAMERSKIE ALE...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.pccooler.com.pl/sklepmain.php?s...ev_up=16&lev=59 WEJDŹCIE W WENTYL ZA 19,95 KUPIŁEM TAKI I NA ZDJECIU WIDOCZNE JEST TAKIE GÓWIENKO ZWALNIAJĄCE OBROTY WENTYLA (CHYBA REZYSTOR) CHCIAŁBYM TAKIE COS KUPIC DO WENTYLA OD K.GRAFIKI NIE POTRZEBUJE MANUALNEJ REGULACJI O CO POPROSIĆ W SKLEPIE :? LAMERSKIE ALE...

kup sobie np diode Zenera 5V1 za niecala 1 pln albo i mnie, wlutuj ja w czerwony kabalek kreseczka w strone zrodla produ i juz wentyl bedzie chodzil nie na 12 a na 7V :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

benek a powiedz mi na gforce 3ti200 gainwarda na chłodzenie o jaki rezystor najlepszy

lepiej zrob cos z plynna regulacja - a'la FanMate1 a najlepiej podmien cale chlodzenie na wydajniejsze i cichsze - zerknij do tematu >> Galeria GFX << na forum PODKRECANIE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yaro120 - gf3tit200 gainward .... wiem co to za bol ;/ Wodą go wodą ! ;-) Paskuda grzeje sie tak bardzo , ze zwalnianie wentyla raczej nie ma sensu.Radiatorki na pamiatkach  takze potrzebują nawiewu !

Ituriel ale nie chce wodnego (brak kasy, ja chce tanio!!!!)

MOZE JAKIEs <B>CICHE</B> BEST WENTYLE NA MĄ KARTĘ

W miare tanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi