mw2000 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 Witam, mam płytę MSI 870 ag54 i nie mogę wejść do BIOSU. Użyłem już wszystkich kombinacji klawiszy i nic. Wcześniej wchodziłem przez delete. Po naciśnięciu delete czy np f1 f2 itd wchodzi mi do "Menadżera rozruchu systemu windows" - czarny ekran z rożnymi opcjami do wyboru gdzie mogę np wybrać rozruch awaryjny. Pomocy co mam zrobić żeby wejść w BIOS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zmień klawiaturę, najlepiej na ps/2. Swoją drogą, w miarę nowe mobo powinno obsługiwać wszystkie klawiatury bez zająknięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Depedro Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 Podłączenie klawiatury przez starsze wejście te okrągłę. Możliwe że opcja została wyłączona w BIOSie USB Keyboard Support. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...