Pan_Borowik Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 (edytowane) Witam, posiadam zasilacz taki jak ten (mój nie świeci się jak psu jajca, poza tym identyczny) i wentyle strasznie wyją (reszta kompa jest raczej cichutka). Czy wymiana na Roxo 80mm x2 ma sens? Wyczytałem, że za grosze jakie te wentyle kosztują, są relatywnie ciche - pytanie tylko czy wystarczy przepływu na schłodzenie tego zasilacza? Edit: zamiast E6300 z podpisu na dniach będzie w zestawie Q6600 @3.4 Ghz, jeżeli to robi jakąś różnicę. Edytowane 11 Stycznia 2012 przez Pan_Borowik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COOLINGpl Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2012 Profilaktycznie wziąłbym coś wydajniejszego czyli Mistrala 80 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2012 To tam masz dwa wentyle? Ja też bym wybrał coś troszkę wydajniejszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...