pedziwiatr Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 :twisted: Od czasu do czasu to się zdarza. Może ktoś wie czemu :?: Na 98 to się nie zdarzało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 u mnie od niedawna to samo a zawdzieczm to nero niewiem cos na siekal w rejstrze i zaczelo mi wywalac po starcie dosowe okno key chek?! strasznie mnie to irytuje i cdr zaczol sie piepszyc a w zasadzie to wszystkie 6 cd) to znaczy nie znikaja mi nazwy napedoww w eksploreze tylko niejest w stanie przeczytac plyty nawet nie probuje a co jest to niewiem wiem jedno dzieki temu ze napiepszylem ostro z drv od karty tv system bedziue dzis reinstal i zastanawiam sie czy instalowac nero?? wczesniej tez dzialy sie podobne zeczy z tym programe ale nie az tak! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Heh mialem podabna sytułacje ale tylko raz. Po prstu CD mi znikl 8O tak jakby go ktos wyjal i koniec. Musialem zrestartowac kompa i sie ham pojawil ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...