xxdanielxx Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2012 Cześć wszystkim Przechodzę do sedna sprawy. Otóż dotychczas logowałem się na laptopie bez hasła automatycznie. Potem założyłem hasło. Teraz je usunąłem. Niestety od tej pory windows nie loguje się już automatycznie tylko jak Wiecie muszę kliknać nazwę konta aby załadował się pulpit. Mam tylko jedno konto administratorskie i należę do grupy domowej. Uprzedzam, że szperałem już w google i sposób ze wpisaniem control userpasswords2 i odhaczeniem tej opcji, że "użytkownik nie musi wpisywac hasła ..." niestety w moim przypadku nie działa. Nadal muszę klikaać żeby się zalogować. Dodam, że to windows 7 home premium. Czy wiecie jak rozwiązać mój problem? Może to nie jest jakiś wielki kłopot ale to troszeczkę denerwujące gdy po włączeniu komputera muszę poczekać kilka/kilkanaście na załadowanie antywirusa i innych programów. Czy trzeba pogrzebać w rejestrze czy jest inny sposób? Serdecznie dziękuję za wszelką pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2012 HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon AutoAdminLogon=1 DefaultUserName=[wpisz nazwę konta, które ma się autologować] A jak nie, to google albo szukaja na forum - było nie raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...