bonus2279 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2012 hello z góry sry jeśli taki post już był a więc jak w temacie jakim programem i czy w ogóle można podkręcić zintegrowaną kartę graficzną w laptopie? OtO moja kartA: jakiś SiS to nie jest typ grafiki do gier, połowa gier jesli się urochumi to chodzi jak pokaz sladów ale znalazłem spoko grę co nie tak strasznie zacina a jak bym odrobinę przyśpieszył to i w ogóle mam dobre chłodzenie nigdy nie przekracza 50 stopni a więc da się? I JakaŚ InstrukcjA?>.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2012 Odpuść sobie próby podkręcania laptopa, a szczególnie z Mirage 3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonus2279 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2012 czemu? Nie da się? Czy szkoda psuć komputera? Czy nic to nie da? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2012 Wszystkie odpowiedzi są prawidłowe. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...