bobi2 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2012 Witam wszystkich.Proszę o podanie konfig komputera do 1500zl ze strony techplanet.pl Proszę skladac zestawy oparte na procesorach intel. Komp do gier,będe tez trochę krecil.Komputer skladam oczywiście sam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2012 do 1500zl ze Czy w tej kwocie mają się zmieścić okulary? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobi2 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2012 Monitor?Nie monitor juz posiadam taki Samsung 24" B2230W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zestawy komputerowe na Styczeń 2012 | PurePC.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobi2 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2012 Podawajcie częsci tylko z techplanet.pl Bez monitora bo juz mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2012 Nie wydaje mi się aby oferta Techplanet była tak uboga, abyś nie był w stanie kupić tam zestawów proponowanych na PurePC. Jesteś za leniwy czy za wygodny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobi2 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2012 (edytowane) Kompa skladam sam i tyle.Chcę kupic tam części. A więc podawajcie jak najlepsze w tej cenie. Podawajcie jakies propozycje. Edytowane 16 Stycznia 2012 przez Klaus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...