Skocz do zawartości
Caleb

Masz pomysł na artykuł? Chcesz się zaprezentować na PurePC?

Rekomendowane odpowiedzi

Panie i Panowie, Ladies and Gentelmen, Miene Damen und Herren, Drodzy Czytelnicy - bardzo często otrzymujemy maile oraz wiadomości na forum z pytaniami, czy istnieje możliwość opublikowania na łamach PurePC artykułu Waszego autorstwa. Otóż oficjalnie odpowiadamy - oczywiście, że tak! Jeśli macie pomysł na ciekawą recenzję albo felieton związany z branżą IT, potraficie zręcznie ubrać myśli w słowa bądź po prostu chcecie zaprezentować się szerokiej publiczności - zapraszamy. Jednocześnie informujemy, że redaktorzy działów kart graficznych, gier komputerowych, płyt głównych, zasilaczy, procesorów, urządzeń mobilnych oraz pamięci masowych i obudów mają się wyśmienicie, aktualnie nie potrzebują zmienników i pozdrawiają serdecznie ;] Niemniej innych możliwości również jest bardzo dużo - efektowne modyfikacje obudów, przemyślenia dotyczące rynku komputerowego, poradniki poruszające zagadnienia stricte techniczne (np.: mody sprzętowe) czy wreszcie felietony pisane z przymrużeniem oka, to tylko niektóre z otwartych ścieżek. Zatem jeśli macie pomysł i chęci - zapraszamy.

Edytowane przez Caleb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomysł został zaproponowany wieki temu ale lepiej późno niż wcale [;

Aj tam wieki od razu :> Jakoś w ograniczonym zakresie funkcjonował nawet, wszak parę osób zapodało swoje prace i wiszą na portalu, niemniej w pomroku dziejów faktycznie został zapomniany. Jednak teraz przyszła pora na jego odświeżenie i temat wraca na wokandę ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Generalnie ideą jest forma mini-artykułów, bo jak wspomniałem nie szukamy testerów sprzętu tylko osób mających w zamyśle jakiś temat, które mają ochotę podzielić się nim ze światem - za to nie słyszałem, żeby ktoś gdziekolwiek płacił :> Ot, robota bardziej dla satysfakcji.

Natomiast jeśli masz pomysł na coś naprawdę spektakularnego, co wymagałoby za dużo pracy jak na wolontariat, zapraszam na maila/PW. Pogadamy.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Generalnie ideą jest forma mini-artykułów, bo jak wspomniałem nie szukamy testerów sprzętu tylko osób mających w zamyśle jakiś temat, które mają ochotę podzielić się nim ze światem - za to nie słyszałem, żeby ktoś gdziekolwiek płacił :> Ot, robota bardziej dla satysfakcji.

Natomiast jeśli masz pomysł na coś naprawdę spektakularnego, co wymagałoby za dużo pracy jak na wolontariat, zapraszam na maila/PW. Pogadamy.

Dawno temu, długo przed tym zanim zostałeś redaktorem, to ja byłem w redakcji PPC. Wiem jak wtedy wyglądały te "delikatne" kwestie, więc bardzo mnie zaciekawiło, jak to wygląda w chwili obecnej. Poza tym, chciałem zobaczyć jak długa i skomplikowana może być odpowiedz na super-krótkie i super-proste pytanie ;) .

Jakbym był zainteresowany współpracą, to bym napisał gdzie trzeba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dawno temu, długo przed tym zanim zostałeś redaktorem, to ja byłem w redakcji PPC. Wiem jak wtedy wyglądały te "delikatne" kwestie, więc bardzo mnie zaciekawiło, jak to wygląda w chwili obecnej. Poza tym, chciałem zobaczyć jak długa i skomplikowana może być odpowiedz na super-krótkie i super-proste pytanie ;) .

Wiem, wtedy jeszcze po ziemi biegały mamuty :> Czasy są inne, zasady są inne, inicjatywa też zresztą inna, ponieważ od regularnych artykułów w konkretnych działach mamy stałych redaktorów. Taka forma jest przeznaczona dla tych, co akurat bardzo chcą jakiś temat poruszyć i nie mam tutaj na myśli testu 20 monitorów czy procesorów :> Skoro są chętni (przykład arta: Zepsuty laptop lub karta graficzna? Uważaj na reballing BGA), to czemu im nie stworzyć takiej możliwości. Tyle w temacie.

Jakbym był zainteresowany współpracą, to bym napisał gdzie trzeba.

W takim razie mamy jasność.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi