Caleb Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2012 (edytowane) Panie i Panowie, Ladies and Gentelmen, Miene Damen und Herren, Drodzy Czytelnicy - bardzo często otrzymujemy maile oraz wiadomości na forum z pytaniami, czy istnieje możliwość opublikowania na łamach PurePC artykułu Waszego autorstwa. Otóż oficjalnie odpowiadamy - oczywiście, że tak! Jeśli macie pomysł na ciekawą recenzję albo felieton związany z branżą IT, potraficie zręcznie ubrać myśli w słowa bądź po prostu chcecie zaprezentować się szerokiej publiczności - zapraszamy. Jednocześnie informujemy, że redaktorzy działów kart graficznych, gier komputerowych, płyt głównych, zasilaczy, procesorów, urządzeń mobilnych oraz pamięci masowych i obudów mają się wyśmienicie, aktualnie nie potrzebują zmienników i pozdrawiają serdecznie ;] Niemniej innych możliwości również jest bardzo dużo - efektowne modyfikacje obudów, przemyślenia dotyczące rynku komputerowego, poradniki poruszające zagadnienia stricte techniczne (np.: mody sprzętowe) czy wreszcie felietony pisane z przymrużeniem oka, to tylko niektóre z otwartych ścieżek. Zatem jeśli macie pomysł i chęci - zapraszamy. Edytowane 15 Stycznia 2012 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2012 Pomysł został zaproponowany wieki temu ale lepiej późno niż wcale [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2012 Pomysł został zaproponowany wieki temu ale lepiej późno niż wcale [; Aj tam wieki od razu :> Jakoś w ograniczonym zakresie funkcjonował nawet, wszak parę osób zapodało swoje prace i wiszą na portalu, niemniej w pomroku dziejów faktycznie został zapomniany. Jednak teraz przyszła pora na jego odświeżenie i temat wraca na wokandę ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2012 Charytatywnie? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2012 Generalnie ideą jest forma mini-artykułów, bo jak wspomniałem nie szukamy testerów sprzętu tylko osób mających w zamyśle jakiś temat, które mają ochotę podzielić się nim ze światem - za to nie słyszałem, żeby ktoś gdziekolwiek płacił :> Ot, robota bardziej dla satysfakcji. Natomiast jeśli masz pomysł na coś naprawdę spektakularnego, co wymagałoby za dużo pracy jak na wolontariat, zapraszam na maila/PW. Pogadamy. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2012 Generalnie ideą jest forma mini-artykułów, bo jak wspomniałem nie szukamy testerów sprzętu tylko osób mających w zamyśle jakiś temat, które mają ochotę podzielić się nim ze światem - za to nie słyszałem, żeby ktoś gdziekolwiek płacił :> Ot, robota bardziej dla satysfakcji. Natomiast jeśli masz pomysł na coś naprawdę spektakularnego, co wymagałoby za dużo pracy jak na wolontariat, zapraszam na maila/PW. Pogadamy. Dawno temu, długo przed tym zanim zostałeś redaktorem, to ja byłem w redakcji PPC. Wiem jak wtedy wyglądały te "delikatne" kwestie, więc bardzo mnie zaciekawiło, jak to wygląda w chwili obecnej. Poza tym, chciałem zobaczyć jak długa i skomplikowana może być odpowiedz na super-krótkie i super-proste pytanie ;) . Jakbym był zainteresowany współpracą, to bym napisał gdzie trzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2012 Dawno temu, długo przed tym zanim zostałeś redaktorem, to ja byłem w redakcji PPC. Wiem jak wtedy wyglądały te "delikatne" kwestie, więc bardzo mnie zaciekawiło, jak to wygląda w chwili obecnej. Poza tym, chciałem zobaczyć jak długa i skomplikowana może być odpowiedz na super-krótkie i super-proste pytanie ;) . Wiem, wtedy jeszcze po ziemi biegały mamuty :> Czasy są inne, zasady są inne, inicjatywa też zresztą inna, ponieważ od regularnych artykułów w konkretnych działach mamy stałych redaktorów. Taka forma jest przeznaczona dla tych, co akurat bardzo chcą jakiś temat poruszyć i nie mam tutaj na myśli testu 20 monitorów czy procesorów :> Skoro są chętni (przykład arta: Zepsuty laptop lub karta graficzna? Uważaj na reballing BGA), to czemu im nie stworzyć takiej możliwości. Tyle w temacie. Jakbym był zainteresowany współpracą, to bym napisał gdzie trzeba. W takim razie mamy jasność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...