ati Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Mam mala prosbe .. Moglby mi ktos wyslac dwa pliki z programu OfficeXP PL Nazwy plikow: msth3PL.dll msth3.dll Z góry dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 znalazłem u siebie tylko msth3PL.dll poszedł na maila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Dzieki stary :D :D Moglbys mi jeszcze powiedziec do jakiego folderu mam go wkleic :) Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 u mnie jest to C:Program FilesCommon FilesMicrosoft SharedProof Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...