KitKat Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2012 Witam, Dziś chciałbym zaprezentować efekty mojego zainteresowania muzyką. Gram na gitarze elektrycznej, zajmuję się też od niedawna kompozycją. Interesujące mnie gatunki to przede wszystkim: rock, metal, blues-rock. Dziś podrzucam moje pierwsze starcia z homerecordingiem. Improwizacja do Pink Floyd - Marooned: Improwizacja do podkładu Solo Życia 2010: Oktawian Kitala - Solo Życia 2010 by Oktawian Kitala on SoundCloud - Create, record and share your sounds for free Reszta nagrań na Soundcloud.com: Oktawian Kitala's sounds on SoundCloud - Create, record and share your sounds for free Postanowiłem, iż wszystkie nagrania będę zachowywał, pomimo, że 2 słucham dziś z lekkim uśmiechem na twarzy, ale dzięki temu mogę obserwować swoje postępy, zarówno w technice, jak i samej kompozycji, czy uzyskiwaniu pożądanego brzmienia. Jestem otwarty na Wasze opinie i komentarze. ;) Pozdrawiam i życzę miłego słuchania, Oktawian Kitala. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2012 Fajnie grasz, przyjemnie się słucha. Na podstawie podlinkowanych kawałków mogę zaproponować żebyś zainteresował się Oldfieldem. edit/ Jeżeli masz pociąg do improwizacji i chcesz metalu to może jeszcze Axel Rudi Pell zostawia pole do popisu. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitKat Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2012 Dzięki za opinię! :) Co do moich inspiracji to jak widać głównie David Gilmour, gdyż z jego solową twórczością oraz w PF jestem związany od najmniejszego małolata. Aktualnie staram się poszerzać horyzonty, nie tylko w prog rocku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avengarden Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2024 jak nie lubię gitar elektrycznych, tak Ciebie się słucha wyjątkowo dobrze nie spodziewałem się. gratki, masz talent. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...