olo21 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2012 (edytowane) Witam, chciałbym kupić kartę dźwiękową, nową, w cenie ok. 300zł. Czytałem o Sound Blaster X-Fi mX Xtreme Gamer, ale ma problemy z Win 7 64bit. Zainteresowałem się więc: ASUS Xonar D1 PCI 7.1. Posiadam zestaw głośnikowy 2.1. Co polecilibyście? Edytowane 16 Stycznia 2012 przez olo21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BioPlayer Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2012 (edytowane) Na Creativa nie patrz. Najlepszą karta dla gracza w tym segmencie jest Xonar DX/D1 ze względy na efekty zaimplementowane w DX .Nie mylić noobki z EAXem którego już dawno nie ma. Do muzyki też nadaje się świetnie. Miałem ją dwa lata i kretona. Edytowane 17 Stycznia 2012 przez BioPlayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo21 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zamówiłem. Ciekawe czy spełni pokładane w niej oczekiwania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...