boro Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Witam wszystkich. Mam małe pytanko. A mianowicie, chciałbym was poprosić o pomoc w wyboże karty graficznej. Zastanawiam się nad ATI Radeon 9100 sapphire 64 MB-128bit, lub GeForce 3 Ti200 Gainward Power Pack!!! Ti/450 TV GS. A może jakiegoś Radka 9200 ?? Proszę o pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zobacz TU a potem SZUKAJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Jak zakładasz jakiś wątek to staraj się aby TEMAT był jakiś sensowny i w miare ukazywał problem. A nie POMOCY :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Sorki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Dokładnie, tematpowinien być bardziej precyzyjny. BTW bierz tego Radka 9100, ale nie z 4ma kościami pamięci!!! bo te są z magistralą 64bit. Tylko wersje z 8ma kostkami i np Sapphire. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 9200 to jest to samo co 9000 czyli slabszy od 9000 pro i od 9100 czyli o nim zapomnij bierz r 9100 takiego jak pisal przedmowca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 No to już wiem że jednak radek to jest to, miałęm go przez 2 dni i jestem zadowolony. w poruwnaniu z moją starszą kartą to różnica jest wysoka. I się jeszcze zastanawiam nad jednym. A mianowicie wymianą procesora z Athlona 1 GHz na Athlona XP 1700+ z tym że nie stać mie będzie na płytę główną Więc chciałbym wsadzić Athlonka w moją aktualną MSI K7T Turbo Limited Edition z tym, że Na stronie MSI jest napisane że wejdzie proc max do Ath XP 1,8 tylko że to musi być Palomino. I tu nie wiem jak go rozpoznać i czy jeszcze jest produkowany ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 kup 1700xp ale powiec sprzedawcy jaka spraw i jak bedzie chodzil to ok a jak nie to oddasz proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...