kipson Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2012 Witam mam taki problem.. uszkodziłem mikrosłuchawkę. prawdopodobnie będę musiał kupić nową.. używałem do tego jako pętli urządzenia benQ-siemens PWX-HHB 130 i mam pytanie czy te mikrosłuchawki są kompatybilne z każdym urządzeniem bluetooth bo chciałbym dokupić jedynie samą mikrosłuchaweczke? Ewentualnie może ktoś zna jakieś miejsca w Krakowie gdzie można to sprawdzić? nie ukrywam że bardzo zależy mi na czasie.. Ktoś może pomóc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario25 Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 Witam, mikrosłuchawki działają na tej samej zasadzie więc z kompatybilnością nie ma problemu. A co do uszkodzenia, to następnym razem kup słuchawkę z filtrem przeciw-woskowinowym ANTI-WAX wtedy słuchawka posłuży na lata a nie jednorazowo jak większość chińskich podróbek . Minusem słuchawek z filtrami jest to że są bardzo drogie. Tutaj znalazłem mikrosłuchawkę w przystępnej cenie http://mikrosluchawka.pl/sluchawka-sensa-slimfit-cic.html Uważaj na nieuczciwych sprzedawców którzy wmawiają że mają markowy produkt z filtrem a handlują tanią podróbą. Markowa słuchawka ma filtr a najlepiej wymienny - wymieniasz filtr i słuchawka jak nowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...