Kamil>>> Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 no właśnie dlaczego by nie zorganizowac jaiegoś zjazdu maniaków siedziących na tweak.pl. Wakację są więc to ciekawy pomysł. np. wszyscy będe w koszulkach tweak.pl i będzie wesoło :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 nie perwszy na to wpadłes ;) :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 i nie pierwszy taki pomysl niestety nie wypalil :) zrobisz nad morzem to jednym daleko zrobisz gdzie indziej to drugim i tak w koolko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 NO tak, ale nie zawsze można miec wszytko. WARSZAWA to środek Polski i ja bym miał niedaleko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 no właśnie dlaczego by nie zorganizowac jaiegoś zjazdu maniaków siedziących na tweak.pl. Wakację są więc to ciekawy pomysł. np. wszyscy będe w koszulkach tweak.pl i będzie wesoło :idea: juz ktos wpadl na podobny pomysl :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 zapraszam juz nic nie trzeba organizowac bo wsio gotowe... :> wiec moze sie zjawicie, a na next year zrobice w wawie... ? :>> zapraszam: www.moders.zjazd.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 A kto z forum ma zamiar zawitać?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 A kto z forum ma zamiar zawitać??ja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 JA :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Ech, Grinch, taki kawał SKM-ką, myślisz, że dasz radę? ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 No jak to wypali to pewnie że się zjawię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 ta ja tez bym sie zjawil gdyby to bylo w wawie :D :lol: mozna zrobic tak ze jednego roq np w wawie drugiego w gdansku itd :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Ech, Grinch, taki kawał SKM-ką, myślisz, że dasz radę? ;) :lol:SKM to moj ulubiony środek lokomocji :P zgrzewka browarów i jedziemy :D Piszesz się na to ? :P :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 No cóż ja mam trche daleko. Jak teraz wyjde z domu to na piechotę może zdąże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Ech, Grinch, taki kawał SKM-ką, myślisz, że dasz radę? ;) :lol:SKM to moj ulubiony środek lokomocji :P zgrzewka browarów i jedziemy :D Piszesz się na to ? :P :wink:Ja nie muszę SKM. Ja już jestem na miejscu. :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Ech, Grinch, taki kawał SKM-ką, myślisz, że dasz radę? ;) :lol:SKM to moj ulubiony środek lokomocji :P zgrzewka browarów i jedziemy :D Piszesz się na to ? :P :wink:Ja nie muszę SKM. Ja już jestem na miejscu. :mrgreen:Osz ty i nic nie powiedziałaś ? :cry: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Osz ty i nic nie powiedziałaś ? :cry: :wink:A co mam mówić? :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Ech, Grinch, taki kawał SKM-ką, myślisz, że dasz radę? ;) :lol:SKM to moj ulubiony środek lokomocji :P zgrzewka browarów i jedziemy :D Piszesz się na to ? :P :wink: Ja wracam z biwaku kolo 19 wic pewno tez wpadne wypic z wami piwko hehe :) POzro ps. moi 2 kumple jechali motorynką ze szczecina do dziwnowka ( ~100km) :D :D :D na jednej oczywiscie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Ech, Grinch, taki kawał SKM-ką, myślisz, że dasz radę? ;) :lol:SKM to moj ulubiony środek lokomocji :P zgrzewka browarów i jedziemy :D Piszesz się na to ? :P :wink:Ja nie muszę SKM. Ja już jestem na miejscu. :mrgreen:Osz ty i nic nie powiedziałaś ? :cry: :wink: no qrde bys nas mogl zabrac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Ja tez mam zamiar zawitac na zjazd. Teraz szukam innych forumowiczow z Białego , aby w pociagu bylo wesoło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 NO tak, ale nie zawsze można miec wszytko. WARSZAWA to środek Polski i ja bym miał niedaleko. Hmmmm bez urazy ale jesli Warszawa to środek Polski to Gdańsk jest rajem dla alpinistów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizonek Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Ja tez mam zamiar zawitac na zjazd. Teraz szukam innych forumowiczow z Białego , aby w pociagu bylo wesoło :)już ci mówiłem że ja jade. gg: 1389531 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 NO tak, ale nie zawsze można miec wszytko. WARSZAWA to środek Polski i ja bym miał niedaleko. Hmmmm bez urazy ale jesli Warszawa to środek Polski to Gdańsk jest rajem dla alpinistów :) Ale warszawa jest stolicą, czyli poniekąd środkiem. EEEEEEEe :oops: A ktoś z siedlec ma zamiar się przejchać :?: gg:1644849 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 ps. moi 2 kumple jechali motorynką ze szczecina do dziwnowka ( ~100km) :D :D :D na jednej oczywiscie :DCo kierowca busu "Kamien" znowu byl niedysponowalny czy tak sie spieszyli do Planety Slonca na balety ;P ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Niestety ale ja nie pojade a z mila checia bym pojecha ale mam juz wyjazd na oboz zeglarski oplacony :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...