Skocz do zawartości
__HaR__

Nie wiem co jest problemem ze sie wiesza???

Rekomendowane odpowiedzi

Komp Jak tylko wlacze cos wymagajacego po paru minutach od razu sie wiesza. mam 1.2 durona nie krecony z kupywanym przezemnie chlodzeniem (na jego opakowaniu pisze tylko symbol 5f263b1m3 for amd, wydaje mi sie ze to firmy spire choc na pudelku jest adres fanner.com) ale procesor w stanie spoczyknku osiaga tylko temperatury ok 35 stopni a jak pracuje to nie mam pojecia bo nie mam mozliwosci sprawdzenia ale ok 45-50. karte grafiki mam gf 440mx z bardzo dobrym chlodzeniem- dokupywane- nawet sie radiatorki dobrze nie nagrzewaja!. dysk jest dosc nagrzany ale juz zamowilem sobie kieszen z wiatrakami wiec sie zobaczy- jest to fireball 15gb. ram prawie wogole nie jest nagrzany. w obudowie mam jednego wiatraka z przodu- sam domontowalem i wdmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>e powietrze i jednego z zasilaczem, w obudowie temperatury jak zamknieta dochadza nawet do 34 stopni, wymienic obudowe na cos porzadnego bo w tej juz miejsca nie ma czy moze to dyska czy procesor? help:-)))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No najpierw to tempy sprawdz w biosie(obciaz proca i reset i od razu bios) Bo moze ci klamie(zreszta gdzie ty te temp. odczytujesz ??) A tak poza tym to moze wina tego ze masz smietnik na kompie, w koncu nie ma to jak format C: :P. Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi