Seiben Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2012 Witam mam problem, mam nową gtx 550ti od asusa lecz niestety leży od dłuższej chwili na półce bo komputer się przy niej muli z niewiadomych powodów. Na starym gf 7300 komputer chodzi normalnie, a na gtx-ie ścina się wszystko, nawet firefox chodzi ociężale, czasem filmy się tną itd. Nie mam pojęcia w czym jest problem. Mój komp to: płyta- intel dg965ot procesor- C2D E6600 2,4 MHz ram- 2x 2GB DDR2-800 Geil zasilacz- OCZ stealth x stream 2 600W system- vista sp2 Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2012 (edytowane) Wyczyść sterowniki Driver Cleanerem i zainstaluj na nowo. edit. Och, wybacz, zwątpiłem w Twoją wiedzę. Chylę czoła. Edytowane 19 Stycznia 2012 przez zzizzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seiben Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2012 Gdyby to było takie proste to bym się nie pytał, nawet system reinstalowałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zasilanie do grafiki podłączone? Port pci-e x16 pracuje w trybie x1, x4, x16? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...